Mizerii, Sport, Video

Bravo Lucian Bute!!

lucian_buteAm citit ca Lucian Bute nu vrea sa acorde interviu niciunui post tv din Romania. Buna decizie! Poate drepturile de difuzare a meciului cu Brinkley erau mult prea scumpe pentru Romania sau pur si simplu transmisia nu era rentabila, dar televiziunea nationala a dat multi bani (nu stim exact cati) pentru Champions League si face praf prin promovare, transmisie si comentariu o competitie premium. Si eu daca as fi Bute nu as mai vorbi cu nimeni de pe aici, mai ales ca interviurile aveau loc de obicei la aeroport si erau luate de niste nimeni care nici la fotbal nu se pricep (chiar daca au pretentia asta) sau in cadrul unor emisiuni mondene morbide. De ce ar sta Bute acum pe canapeaua unde a stat ucigasul Mihaelei Runceanu sau de unde am aflat atatea despre moartea Madalinei Manole?

Nu stiu cati romani ar fi pus ceasul sa sune la ora 5,oo in weekend, dar si pentru moralul lui Lucian ar fi fost bine ca televiziunea nationala sa achizitioneze drepturile de transmisie, mai ales ca nu de putine ori am vazut imagini in direct de la competitii unde ori nu aveam nici un reprezentant, ori acesta nu conta. Acum romanul era favorit. Dar nu-i nimic… sa va uitati in seara asta la TVR. Vor fi imagini de la bataile dinainte, din timpul si de dupa marele derby!!!!!!!!!

Foarte, foaaaarte bine alese cuvintele in imaginile urmatoare.

Tagged

4 thoughts on “Bravo Lucian Bute!!

  1. Felicitari!!! ­čÖé Sunt printre romanii care si la 3 a.m se trezesc cand are meci BUTE! ­čśë

  2. Nu-l sufar pe Mircea Badea, dar… aici are dreptate.Speram ca BUTE va boxa vreodata si in Romania! Bravo Lucian Bute si BAFTA !Ne mandrim cu tine , Bute tin-o tot asa !

  3. Are Tvr bani sa transmita Olimpiade de Iarna la care nu se uita nimeni.Dar cica e program premium.Si am impresia ca drepturile la Jo costa mai mult ca un meci al lui Bute,iar reluarea meciului in prime time ar fi avut o audienta superioara
    P.S:La orice ironie a ta fatza de Dinamo,draga George,am un singur raspuns:0-2 min 50;3-2 min 65.Restul e tacere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *