6 thoughts on “Bosquito Live In Garaj

  1. Bombardeaza-i mai intai cu intrebari legate de disparitia lor ca-s tare curioasa ce s-a intamplat…Se auzise la un moment dat ca nu-i mai solicita nimeni sa cante si de-aia s-au retras. Acu pe bune dar cu 3 melodii cate aveau nu puteau sa cucereasca lumea.

  2. …deci,se pare ca America nu este tara tuturor posibilitatilor!Parca acolo plecase Radu sa se realizeze,dar…muzical,tot mai bine este acasa!S-ar putea sa ajung si eu in garaj(mi-am pus o”pila”la Toader pe forum :)))))) ),dar sa vedem daca imi da “bilet de voie” sefu’…asa e cand vi din concediu…Chiar mi-as dori sa va cunosc personal, pe voi cei de la EFM.

  3. Superb concertul celor de la Bosquito, va multumesc de altfel pentru fiecare concert din garajul Europa FM. Fie ca-l ascult la radio ori il urmaresc la tv am mereu parte de un spectacol deosebit pe care-l faceti voi acolo!

  4. Eu zic sa va uitati la activitatea trupei Madame Hooligan inainte sa va dati cu parerea… Dovada e ca pe 30 august au concert in Nevada la festivalul Burning Man. Lucrurile nu stau asa cum le vede toata lumea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *