Viata

Potopul

Am lipsit cateva zile… erau necesare si nu am ezitat sa profit de linistea pe care o gasesti dincolo de Nadlac. ๐Ÿ™‚ Intr-o dimineata insa… m-am trezit in zgomot de “fier pe asfalt”. Am vazut din pat ca ninge destul de serios si nu-mi imaginam decat ca au sunat de la receptie la 112 sa vina sa dezgroape hotelul din nameti. De la orizontala habar nu aveam ce se petrece afara, dar imi imaginam serioase desfasurari de forte, mai ales ca in urma cu cateva zile vazusem la tv ca si Oprescu e pregatit (erau imagini cu primarele si utilajele nemaivazute scotand flacari pe nari).
Mai greu, dar mi-am adunat fortele si… am aruncat o privire pe fereastra. Afara ningea ca in povestile cu Mos Craciun, iar pe trotuarul de vis a vis, un tractoras, aproape ca de jucarie, indeparta cei 2 cm de zapada depusi. ๐Ÿ™‚ A mai nins asa vreo doua sau trei ore, iar cand s-a oprit “potopul” trotuarele si soselele aratau impecabil. Oamenii isi facusera treaba din timp, curatasera chiar in timpul ninsorii si aruncasera cu substante numai de ei stiute astfel incat… dar iar ma enervez. Nu as fi scris toate astea daca nu as fi simtit nevoia sa justific intr-un fel nervii varsati pe primarul Oprescu azi in Europa Express. Apropo, ca mi-am adus aminte… Domnu’ primar, ne iei de maimutoi in continuare? Bag de seama ca a inceput sa-ti placa.

3 thoughts on “Potopul

  1. De ce n-ai ramas acolo?Ascultam programu-ti de dincolo de Nadlac ๐Ÿ™‚
    Sa vezi ce-au crescut preturile aici,mai ceva ca aluatul Boromir!
    Lasand la o parte tot ce-i urat,
    La buna intoarcere,George! ๐Ÿ™‚

  2. Pacat ca nu vom avea ninsori si de Craciun…Se pare ca vremea va tine departe utilajele. Incep ploile asa am auzit:(((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *