Viata

Mihaela Radulescu divorteaza

Asa zice Can Can azi, iar Cristi Brancu a declarat in Europa Expres ca are confirmarea Mihaelei si a sotului sau. WOW!… Socant, dar adevarat. Motivul pare a fi ‘uzura’ celor 10 ani de relatie.

Nu vom cauta si alte detalii pentru ca la cum ii cunosc pe cei doi nu vom mai afla prea multe legate de aceasta ruptura.

Who’s next!? Va imita zana si acest gest al Mihaelei?!! 🙂

10 thoughts on “Mihaela Radulescu divorteaza

 1. Episoade de viaţă…ce ar mai fi pe lumea asta dacă divorţează toţi?ştiam că mihaela minte deschis…Îi doresc,să-i fiu pe plac,nopţi nebune de dragoste.Măcar să fie dragoste adevărată!!

 2. Oare conteaza asa de mult daca divorteaza sau nu, este viata ei personala de ce trebuie sa se amestece cineva in viata ei? Daca a ajuns aici, inseamana ca au ajuns (ea si sotul ei) la concluzia ca nu-si mai pot salva casnicia, asta este se intamla si la altii si nimeni nu face atata tam tam.

 3. Zâna-i faină,un chip feminin,ingenuu,nimic vulgar.Ani buni mi-a plăcut şi m-am bucurat că nu-s bărbat să fiu nevoit s-o cuceresc.Luntre-punte m-aş fi pus!Mă făceam patron, ţigan,cântăreţ,istoric,bărbat caşto…să fie-a mea!

 4. Cum asa “uzura” dupa 10 ani de casnicie???Intrebarea este cand au avut timp sa se “uzeze” impreuna,cat timp din acesti 10 ani au fost efectiv impreuna????O casnicie asta este, o convietuire in 2 asa ca madame fiind tot plecata, ba la tv, ba sa se plimbe cu barca,ba sa imparta ajutoare…cand mai avea timp si de familia ei??? In viata,da, vrem sa facem cat mai multe lucruri,dar nu poti excela in toate,ceva v-a avea de suferit,in cazul ei a avut de suferit casnicia si familia!!! Cel mai nefericit va fi cel mic…cunosc pt ca si eu am crescut fara tata…nu este aceelasi lucru sa te viziteze tata la sfarsit de saptamana sau sa fie tot timpul cu tine!!! Asta am simtit eu,depinde de el poate v-a uita, este mai mic…

 5. Nu ma mir ca divorteaza,este peste tot mai putin pe acasa cu ai ei,asa ca era de asteptat,iar institutia numita “casatorie” este tot mai desueta,in zilele noastre nu mai ajungem la nunta de aur!

 6. Nu-i problema daca divorteaza o sa gaseasca altul, de obicei asa fac vedetele din Romania, asa ca de atata mirare? Si asa nu ramane nesatisfacuta, mai ales acum cand a lansat campania asta antifumat, cine stie cate barbati vor apela la servicile sale. Dar interesant cum poate o casnicie sa uzeze???

 7. Prea multe comentarii inutile si supozitii.In general..

  Posibil sa fie doar o pasiune consumata intr-un foc,rapid stins,sau chiar o dragoste,din partea ei,sau a lui,sau de ce nu, impartasita..

  O relatie ce se putea derula linistita,intr-o casa,nu in strada!!,ca multe altele,dealtfel,in secret.

  Dar de ce nu-s lasati in pace??Se umbla dupa ei ca dupa placinte calde gratis???

  Urat!
  Te rog sa-mi scuzi parerea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *