Viata

Intamplari cu ‘buluc’

Madrid. Barajas International Airport. 5:57 am

Nu cred ca mai trebuie sa va explic dorinta fiecaruia dintre noi de a urca in avion, chiar daca acesta punea capat vacantei… Portile 27 si 28 ale terminalului 1 din aeroportul capitalei Spaniei sunt despartite de cateva automate de cafea, iaurt, cola si alte nenorociri de acest gen. Aparent nimic mai mult, doar ca nivelul de civilizatie poate largi spatiul pana la plus infinit. In stanga, poarta 27 – o cursa de Londra. In dreapta, poarta 28 descidea calea catre Bucuresti. Cele doua avioane plecau la o distanta de 5 minute in favoarea Bucurestiului. La un moment dat, o voce somnoroasa anunta pasagerii cursei de Londra ca urmeaza imbarcarea. Obositi de trezitul prea de dimineata cateva zeci de pasageri se aliniaza doi cate doi la poarta 27. Coada duce mult in spate, dar ultimii pasageri nu par deranjati de acest statut. Avionul nu pleaca fara ei.

In aceiasi miime de secunda, chiar daca nu era vorba despre ei, zecile de ‘cetateni europeni’ care asteptau imbarcarea la cealalta poarta se arunca asupra acesteia, chiar daca nu era nimeni acolo sa le verifice biletele si sa le deschida usa avionului. Nici pilotii nu venisera. De la departare imaginea arata clar distanta care ne desparte de cei care ne pretindem a fi. Si acum imi pare rau ca nu am facut o fotografie, dar era prea devreme si pentru asta… Oricum, imaginea romanilor buluciti ca pe vremea cand asteptau ‘sa se bage ceva’ mi-a adus aminte de faptul ca ma intorc acasa. Aici ma asteapta Basescu, Sexy braileanca, Boc, eleva porno, Oprescu, orasul celui mai lung carnat afumat etc Acaaaaasaaaaaaaaa!!

5 thoughts on “Intamplari cu ‘buluc’

  1. Ai dreptate,Georgeeeeeeeeee!!!
    Dar,asta-i farmecul in tara asta…balcanismul!!!
    Suuuuuuper week-end!!!(nu te mai uita la tv,ca altfel te intorci stresat,luni la radio!)

  2. :)) Asa e ! Dar ce te faci cand esti in Baneasa, unde portile sunt aproape unua langa alta, iar in acelasi timp se fac 2 imbarcari ?

  3. Aseara am fost la meciul cu Oltchim, avem si lucruri frumoase de care sa ne bucuram si sa ne protejam de Basescu, Sexy Braileanca etc, totul este o problema de optiune. Desi nu intotdeanu ne putem proteja… Din pacate.

  4. Da,am vazut si eu chestii din astea tot pe aeroport, dar la Londra! Penibili,ce sa mai spun?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *