Amestecate Radio

Un reper special

Pentru prea putini a inceput anul chiar pe 1 ianuarie, asa ca mi-am permis si eu sa-l incep pe 9. 🙂 Asa ca din 9 ianuarie voi reveni la radio in Europa Express, dar tot atunci voi incepe pregatirile pentru Garajul Europa FM din 2012. Un reper special pentru anul acesta va fi chiar blogul pe care cititi aceste randuri. L-am inceput prin 2007 mai mult in joaca si nu mi-a placut sa-l vad la un moment dat anul trecut plin praf si lipsit de viata. Asa ca in 2012 voi scrie mai des… despre mine, despre ce fac zilnic de aproape 17 ani, despre Alexandra sau despre orice nebunie imi trece prin cap. E posibil sa devin plictisitor, dar voi trai mereu cu gandul ca scriu despre cele mai minunate lucruri de pe lume. Pentru ca sunt despre mine sau pur si simplu pentru ca asa cred eu.

As fi vrut sa va scriu la final de 2011 cateva impresii legate de Garajul Europa FM – un loc  special pentru mine acum – sau despre experienta de tatic, dar promisiunea de mai sus include si aceste ganduri. Deocamdata pregatesc cateva intamplari din concediu – cea mai haioasa fiind legata de zborul de intoarcere acasa. Pana la noi detalii insa… La multi ani!

One thought on “Un reper special

  1. Sa fie de bun augur inceputul lui 2012! Mai cu seama ca pentru dvs. e intr-o zi cu o incarcatura emotionala aparte (poate ca nu e intamplator titlul “Un reper special”), ziua in care, an de an, cu bucurie necuprinsa ne sarbatorim Artistul fara de egal si Omul cu sufletul cat toata maretia cerului: Cristi Minculescu. La multi ani va transmit, cu respect, domnule Zafiu! La multi ani, cu toata dragostea si pretuirea inimii mele, Regelui rock-ului romanesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *