Amestecate

Trafic

Gasesc pe internet tot felul de imagini de prin tarile lumii a 75825398-a referitoare la trafic. Oamenii se mira fara sa stie ca in Bucuresti realitatea e mult mai aglomerata. Haos e poate cuvantul cel mai potrivit pentru toate situatiile.

In India numarul de autovehicule nu e la fel de mare ca in Romania, dar imaginile ne arata ca si altii sufera de probleme asemanatoare, doar ca nu sunt membri ai Uniunii Europene.

5 thoughts on “Trafic

  1. George,am ras cu lacrimi,sincer…stii ce lipseste in harababura aia?! va spun eu, un agent de la Politia Rutiera(daca exista asa ceva pe la ei…) dar a fost funny de tot …mi-a placut!!! Bye!!!

  2. suuuperrrr !!!
    e foarte, foarte haios …cate tipuri de…masini, biciclete, si alte….chestii…parca e un desen animat..

  3. Zau ca nu pricep care e toata problema cu circulatia din Bucuresti … Eu sunt din Sibiu – si am fost in Bucuresti vreo 5 zile, cu masina. Nu pot sa spun ca e o masina cine stie ce – un Matiz – dar mi se pare ca am circulat uman in Bucuresti. Intr-adevar, m-am incurcat pe strazi, m-am pierdut, m-am incadrat gresit … (nu cunosc Bucurestiul deloc aproape), dar totusi: am fost lasata sa imi schimb banda si sa merg cat de cat lejer … Singurul lucru pt. care m-am enervat a fost obiceiul bucurestenilor de a claxona cu si fara motiv – daca nu pleci cu scartait de roti de la semafor, esti claxonat clar.
    In orice caz, mie mi s-a parut ca se circula uman, asta din punctul meu de vedere (poate asta e parerea mea ca sunt din Ardeal – mai calma …)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *