Top Gun revine

Tom Cruise a confirmat informatia ca celebrul film din 1986 va avea o continuare. Top Gun revine cu episodul 2. Ceva, undeva… a tresarit in mine pentru moment pentru ca filmul asta face parte sub o forma sau alta din generatia mea . Nu cred ca e vreun pusti sa nu fi visat atunci sa se faca pilot sau sa nu o fi visat pe Kelly McGillis macar o data. La fel cum colega mea de banca traia senzatii noi la fiecare cadru cu Tom Cruise, dar pe care avea sa si le explice mai tarziu .

Sunt filme care ne-au marcat copilaria, adolescenta sau poate viata. Nu am nici un fost coleg pilot, dar visul cu Charlie a contat. 🙂 Care e filmul copilariei voastre?!

6 thoughts on “Top Gun revine

 • 09/12/2011 at 12:44
  Permalink

  Sunt cateva,din care amintesc putin:Superman,La limita extrema,The Edge,…o lectie de viata fiecare in parte.
  Top Gun a avut un farmec special si datorita coloanei sonore.M-a facut praf si pulbere :)http://youtu.be/K4a6ampIGao

  Reply
 • 09/12/2011 at 15:19
  Permalink

  Mie mi-a placut mult de tot Dirty Dancing … Am inteles ca momentan se face un remake al filmului si e regizat de Kenny Ortega, coregraful originalului din ’87.

  Reply
 • 09/12/2011 at 17:20
  Permalink

  Dirty Dancing! Dirty Dancing! Dirty Dancing! Dirty Dancing! Dirty Dancing! Dirty Dancing! Dirty Dancing! Dirty Dancing! Dirty Dancing! Dirty Dancing! Dirty Dancing! Dirty Dancing! Dirty Dancing! Dirty Dancing! Dirty Dancing! Bloodsport, pentru ca sunt barbat! Bloodsport! Bloodsport! Bloodsport! Bloodsport! Bloodsport! Bloodsport! Bloodsport! Bloodsport! Bloodsport! Bloodsport! Bloodsport! Bloodsport! Bloodsport! Bloodsport!

  Reply
 • 09/12/2011 at 21:16
  Permalink

  Ce vremuri,ce amintiri!!!…Dirty Dancing…Pertty Woman…Ghost… Dances with Wolves…

  Reply
 • 10/12/2011 at 12:47
  Permalink

  “Once upon a time in America”!!!! si mai softisorul “You’ve got mail” (remake “Shop around the corner”)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *