Amestecate

Profesionistii de la Disney

profesionistii de la disneySambata am ajuns la Sala Palatului pentru Mickey’s Music Festival. Alexandra nu mai e de multa vreme fanul numarul 1 al soricelului desenat de Walt Disney, dar nu puteam rata un astfel de show, mai ales ca acum 2 ani Mickey’s Magic Show a fost un real succes.

Daca in 2013 spectacolul a avut si un prezentator roman, de aceasta data toti cei care au urcat pe scena pentru spectacol au fost deplasati de echipa Disney din Statele Unite. Si s-a vazut dupa felul in care a fost pregatit spectacolul si desfasurarea lui. In primul rand totul a inceput la fix. Ba chiar la xx:59 daca luam in calcul si mesajele audio din debutul show-ului. Totul era atent calculat si pre-inregistrat. Au anticipat pana si reactiile copiilor, iar personajele insistau in interactiunea cu cei mici din sala in functie de gradul de popularitate sau intensitatea fiecarui moment. Spectacolul a fost adaptat si tradus in limba romana, vocile folosite fiind cele din adaptarea pentru Romania a desenelor animate difuzate de Disney si Disney Junior. Am ramas putin mirat de faptul ca personajele mimau in limba noastra. A fost un playback foarte reusit in limba romana realizat de vorbitori de limba engleza. Aproape am crezut ca e vorba de o echipa de dansatori din Romania, dar am intrebat si nu e asa. Fiecare personaj si-a invatat rolul de juri ca s-au nascut la poalele Carpatilor.

Alexandra a fost pana la urma fascinata de Mickey, Minnie, Donald, Goofy, Aladin sau Ariel, in timp ce tati a ramas mut in fata echipei de profesionisti de la Disney. Bravo lor, dar si echipei din Romania care a facut posibil acest spectacol.

Asteptam acum cu interes urmatorul mare eveniment pentru cei mici de la Sala Palatului, Zboara, zboara, vrajmaturica! Gasca Zurli ne cheama in Regatul Maturilor pentru a o invinge pe Vrajitoare Tura-Vura pe 31 mai 2015. Ne vedem acolo!

Tagged , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *