Funny, Prieteni

Ziua libera

Incepand de luni, ascultatorii Europa Expres vor primi cate o zi libera (pe rand) de la seful lor daca il vor convinge ca merita sau ca e necesara. Nu va fi usor, mai ales ca trebuie sa duceti munca de lamurire cu superiorul vostru, dar eu voi fi aici pentru a ajuta la luarea unei decizii favorabile voua. Europa FM pune la bataie cate doua spoturi publicitare pentru firmele care accepta jocul nostru, asa ca va invit la scris. Am nevoie de cat mai multe date legate de serviciul vostru si de numerele de telefon, cel personal si al sefului, pentru a intra in direct.

Va astept SMS-urile la 0728.111.222 sau mailurile la ziualibera@europafm.ro

SUCCES!

7 thoughts on “Ziua libera

 1. Eu as avea nevoie de o zi libera pe 12.04.2008… pt intalnirea cu forumistii…dar cred ca este prea devreme pt a programa din ianuarie, o zi libera pt aprilie!
  …asa ca incerc sa o rezolv pe cont propriu! Scuze,sper ca nu te superi!!!

 2. frumoasa, frumoasa idee:)poate asa vom mai vedea din cand in cand romanashi cu zambetul pe buze:)(sau nu, pt ca noi, restul, vom fi ocupati-la munca:))

 3. Si eu as participa la campanie daca as avea un sef mai greu de lamurit. Imi trebuie cateva zile libere in care sa fug la Cluj pentru niste examene. Dar totul s-a rezolvat!

  Multa bafta!

 4. Eu ar trebui sa gasesc niste argumente mai convingatoare decat spoturile publicitare, ca seful meu isi aude spotul de 2 ori in 15 minute….
  Dar daca as avea o zi libera….as sta si eu pe forum, in EE….:S

 5. geolge, vorbesc cu sefu’ tau sa-ti dea o zi…cu mine…ofer niste pateuri cu branza in colt la Amzei si o sticla de cico ­čśÇ

 6. Seful Europa FM!Vreau libere ptGEO,RADU,BOGDAN,TEDDY,DORU,SORIN**restul au ceva pe degetul inelar s-ai ajute perechea inelului,eii intra in turul doi!Ce sa facem pt a-si primi ziua libera?Sa le facem putina reclama!Sunt cei mai super DJ cu voci de ingerasi si suflete de copilasi sunteti toti OK toata lumea va numesc *prietenii mei DJ Europa FM*****:))))))))))

 7. Geo nu poti s-ai dai o zi libera lui elenecarmen de pe forum m-ia placut ce raspuns i-ai dat astazi va lauda toate piesele de love dar vorba ta este vre-o una fara LOVE!Aranjeaza cu seful tau si facetiva cu o colega dj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *