Prieteni

Tudor

Il stiu pe Tudor de prin ’98. L-am cunoscut in timpul unui interviu pentru Radio 21 alaturi de colegii sai din Vama Veche. Era o perioada cand formatiile apareau si la TV foarte rar, eventual in emisiunile matinale extra prime-time, iar aparitia lor intr-o emsiune in care au fost provocati sa fie altfel era ceva rar. La vremea respectiva nu traiau doar din muzica si activitatea fiecaruia ii facea cu totul diferiti de restul trupelor celebre la vremea aceea.

Intre timp lucrurile s-au schimbat, muzica e prezenta tot mai des in viata noastra, moda e total diferita, Vama nu mai e Vama Veche, iar Tudor… nu-l mai intalnisem de cativa ani desi am mai vorbit la telefon. Zilele trecute ne-am revazut la radio si mi-am adus aminte de rebelul care venea dimineata la prima ora in radio pentru ca peste noapte a dezvoltat o idee… Tudor e aproape neschimbat! Am constatat totusi ca nu mai are pletele celebre din “Vara asta”, dar si el a vazut imediat ca burta lui de atunci s-a mutat intre timp la mine samd. ­čÖé Sunt multe motive pentru care Vama voastra nu e si Vama mea, iar acest lucru o sa ma incurce putin in seara asta in Garaj, dar daca o sa ascultati cu atentie nu am nici o indoiala ca o sa descoperiti doi baieti abia trecuti de perioada adolescentei vorbind despre lucruri usor mai complicate, la radio… ­čÖé

Tagged

2 thoughts on “Tudor

  1. Burta ca burta, cu un tricou negru reusesti sa creezi o iluzie optica dar se pare ca si firele de par albe au aparut.Oare le ai de la Marcel Pavel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *