Prieteni, Radio

S.O.S. Satele Copiilor

SOS - Copilaria 300x250 Statisticile arata ca peste 350.000 de copii traiesc sub limita saraciei in Romania, iar aproximativ 77.000 din acestia sunt lipsiti de ingrijire parinteasca.

Cristi Chivu (Ambasador SOS Satele Copiilor), Angela Gheorghiu, Ilie Nastase, Sorana Carstea, Bogdan Lobont, Ciprian Marica, Dana Nalbaru (Ambasador SOS Satele Copiilor), Dan Petrescu, Mita (Bere Gratis) sau Flavius Buzila (Hara) s-au alaturat campaniei noastre! Milioane de romani ascultatori Europa FM ne pot veni in ajutor trimitand un sms la 877. Acest gest simplu reprezinta o donatie de 2 euro.

PS: Va rog sa-mi scuzati emotiile de azi in Europa Express!! Emisiunea e ‘live’ si se poate intampla orice, chiar si o minune cu ajutorul vostru.

Tagged , , , , , , , , , , , , ,

3 thoughts on “S.O.S. Satele Copiilor

  1. Salut, in aceasta perioada te iertam, sincer. Oricum te descurci super, cu tot cu emotii:)

  2. Si cu aceasta ocazie dovediti ca sunteti alaturi de cei nevoiasi. Bravo Europa Fm!! La multi, multi ani!……caci in curand veti implini si 10 ani! Asteptam feliile de tort virtuale! 🙂
    Va doresc toate gandurile bune, sa aveti parte de liniste sufleteasca, pace in casa, impliniri, sanatate si muuuulte bucurii.
    Sa ne reauzim cu bine, urandu-ne “Hristos a inviat!” si “Adevarat a inviat!”

  3. Foarte buna si frumoasa initiativa voastra privind aceasta campanie, dar ar trebui sa faceti o campanie de informare si educare pentru adultii (parintii) ale caror venituri nu constituie sursa de intretinere pentru copiii pe care ii au, mai ales cei cu multi copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *