Foto, Prieteni, Radio

Mitza si canile Europa FM

Azi m-am trezit devreme. Prea devreme. La 5.30, desi ceasul arata cu o  ora mai mult din cauza trecerii la ora de vara. Am urat mereu trezitul de dimineata, dar in ultima perioada reusisem sa ma impac cat de cat cu datul jos din pat mai devreme. Acum, cand scriu randurile acestea sunt o leguma incapabila sa faca playlistul de maine. Il voi face mai tarziu daca nu vreti sa ascultati numai ‘lesinaturi’. 🙂

Motivul pentru care m-am trezit atat de devreme il reprezinta canile Europa FM si intalnirea cu Mitza (Bere Gratis) de la televiziune. De fapt din Piata Charles De Gaulle. Nu a durat mult pentru ca era destul de frig, dar am reusit in cateva minute sa impartim destule cani ascultatoprilor nostri. E interesant cum sondajele de opinie ne crediteaza cu cifre destul de mici in Bucuresti, dar majoritatea celor care au dat jos geamul masinii pentru o cana ascultau deja Europa FM. Si nu cred ca toti ascultatorii nostri din capitala erau in aceasta dimineata la intrarea in parcul Herastrau. O parte erau entuziasmati de intalnirea cu noi, altii nu stiau de actiune si promiteau sa ne asculte. Doamnele erau evident cele mai dragute, dar si mitocanii din masinile de gunoi sau de distributie, care se hahaneau pana ii bagam si pe ei in seama. Nu incercati sa-i mai marginalizati pentru ca si ei voteaza si vedeti in ce rahat hal suntem. Printre sutele de masini care au trecut azi dimineata pe langa noi am regasit si limuzinele luxoase ale oamenilor de afaceri cu sofer. Eeeeee! Pana aici! Unii ne faceau semn ca nu au nevoie si nu ii deranjam, altii deschideau geamul si ne explicau in cateva cuvinte acelasi lucru, dar primeau darul pentru al da mai departe unei secretare sau… ma rog. Am avut insa si ghinionul sa dam peste cei care nici macar nu-si ridicau privirea din ziar. Asa ca am stat de vorba cu soferul. Prin semne, ca doar nu putea sa deschida pliscu sa nu-i deranjeze sefului batzul din cur. Mitza era fericit ca nu-l confunda lumea cu Bittman 🙂 sau cu altii, semn ca poate merge mai departe cu trupa pentru ca e pe drumul cel bun. Una peste alta a fost frumos. Si o sa mai fie pentru ca nu ne orpim aici. Urmeaza Cluj si Brasov (saptamana asta), Constanta, Ploiesti, Timisoara, Pitesti si… Bucuresti.

Tagged , ,

3 thoughts on “Mitza si canile Europa FM

  1. ……sssst!pasesc tiptil sa nu-ti stric somnu’…. 🙂 playlistul de maine roaga-l pe Dan
    sa-l faca!! Cam mult pentru o zi,ajunge!
    Mi-a placut cum ai scris,am ras…..odihna cu vise!

  2. Si eu m-am acomodat greu cu ora asta (si la ora asta casc de nu mai pot:)) ) Sa vedem ce melodii ai ales pt azi si daca sunt cumva influentate de somnic…. :)))))
    A propos de cani… in Buzau ajungeti cumva in primavara asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *