6 thoughts on “Laurentiu Duta @europa fm

 1. Da…ce sa spun…am cam avut emotii,la semifinala asta!
  Succes ELENA ! ๐Ÿ™‚ Succes Romania! ๐Ÿ™‚

 2. Am dat un refresh si am ascultat inregistrarea acu’.
  In finala selectiei nationale,tu ai avut un cuvant de milioane.Cel mai bun din toti membrii juriului….ma salveaza de orice altfel de comentariu.
  Iata ca nu voiam sa-ti mai zic si asta.Ca-s acu’ de nota zece
  la purtare ๐Ÿ™‚ si nu vreau sa crezi ca tocmai ti-am preparat un siropel ๐Ÿ˜‰

 3. Sincer dupa semifinala de ieri, am emotii legate de piesele Islandei si a Finlandei daca nu ma insel… Sunt bune. Sunt patriot si spun ca sunt doar la fel de bune ca The Balkan Girl. :))

 4. A iesit cam nasol la euroizionul asta.Poate la anul sunteti si voi mai inspirati.Poate trimiteti neexperimentati,ca doar,doar o iesi ceva…Blaxy girl…ar fi avut un mesaj mult mai bun si mai emotionant,si chiar daca nu faceau mare branza,macar se spunea ca nu au experienta….nu cred ca erau mai ridicole decat piesa lui Duta,care pe mine ma duce cu gandul la cea a lui Puia Undeva in Balcani…minorele-s bune de tot…la majorat vor gang bang,nu tort=balkan girl….NASOL si nu imi face deloc placere sa spun asta!!!

 5. Poate ca noi afonii nu stim sa judecam corect muzica, dar avand in vedere ca acest concurs tocmai pe asta s-a bazat, pe gustul publicului, nu prea inteleg acest clasament. Si inca ceva, ziceau ca anul acesta este si un juriu de specialitate, eu nu l-am vazut. O fi fost concurenta mare, poate nu meritam in primii 5, dar nici in ultimii 10. Sa zicem ca sunt subiectiva, dar mie spre exemplu mi-a placut melodia Germaniei, care s-a clasat dupa noi si nu stiu daca ei fac atata caz de rezultat. Important este sa participi, nu vad nici o tragedie in locul ocupat, din contra este onorant ca am participat.
  Felicitari castigatorilor, au meritat.

 6. Cred ca azi esti intr-o dispozitie … romanticoasa…
  OK, muzica e super, recunosc ! Continua !…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *