Prieteni, Radio

HI Q In Europa Express | 25 oct

hi_qNu m-am decis inca sa dezvalui identitatea invitatului special de pe 1 noiembrie, dar am sa dezamorsez BOMBA de care vorbeam zilele trecute. Luni, pe 25 octombrie voi avea invitati in studioul Europa FM. Trupa HI-Q nu a venit niciodata pe la noi, decat poate in vizita si doar in cazul in care erau invitati la etajul 1, adica la Radio 21. De data asta vor urca direct la etajul 3.:)

De ce HI-Q la Europa FM? O sa aflati luni de la Florin si Mihai. Cei doi nu vin singuri, trupa de instrumentisti care ii insoteste in spectacole va fi in studio alaturi de noi. Tot luni vom asculta si noua piesa HI-Q… iar ma mananca limba sa va dau si alte detalii, dar o sa vedeti ca tot suspansul asta merita!! Pastrati frecventa Europa FM si ramaneti cu ochii pe acest blog… avem si alte surprize pregatite!!!!

PS: luni o sa folosesc foarte des cuvintele premiera si exclusivitate. Sper sa nu exagerez:)

Tagged , , , ,

16 thoughts on “HI Q In Europa Express | 25 oct

 1. Asta era ultiuma trupa/artist la care ma gandeam,deoarece nu cred c-au fost 2 piese difuzate de la ei la europa fm.Eu care speram ca e vorba de Voltaj si d enoua lor piesa!Sunt dezamagit.Una alta pe cnd Bruno Mars la europa fm?Nu de alta,dar acum canta singur,c-aveai o problema cu subiect t Mccoy?!!

 2. Niciodata nu am stiut care-i Florin si care-i Mihai 😀 dar mai si canta baietii astia??? 🙂 sau aduc si un comunicat din partea PSD Tineret ca parca asa am auzit o stire ca unul dintre ei,este purtator de cuvinte 😀 pe la tinerii si nelinistitii PSD-sti! 🙂 Gask mea nu poate sa stea linistita nicio clipa … 😉

  1. Cântăm… Vino la Satu Mare vineri sau la Roman, sau Hunedoara sau Alba Iulia săptămâna viitoare să ne vezi și să ne auzi. Vezi topurile de radio (MediaForest.ro de exemplu) să vezi cele 3 single-uri ’The One’, ’Mor de dor’ și ’Ice of you’ pe care le-am lansat anul acesta și care sunt difuzate în aceste zile.
   Si desigur abonează-te la http://www.youtube.com/hiqtv pentru videoclipuri, filmări din concerte si emisiuni.

 3. In toamna asta ploua cu surprize in program.
  Nu mai stau pe ganduri,e clar,am nevoie de abonament pentru Express!!!

  Darius,din cite observ.e un critic foarte fin 😉 asa ca trebuie sa fii foarte atent cum iti ,,bei cafeaua,, ,George! :))))

  1. erau mai multe fete 🙂 dar tot s-au schimbat 🙂 fetele,obosesc mai repede ca baietii,nu-i asa darius??? 😉

 4. I-as intreba daca o regreta pe Dana Nalbaru!
  Pt Mihai:Ce l-a determinat s aintre in TSD?Si ce planuri are in politica?

 5. Primele 2 intrebari mi le-a suflat darius(nesuferit tip :D) iar eu nu mai am decat o intrebare: cand se insoara??? Nu,nu ei intre ei 😀 fiecare separat,daca au in plan, pe viitor,ca anu asta nu mai au cand ,intram in Postul Craciunului! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *