Foto, Prieteni, Radio

Ciorogarla 2008

Nu. Nu este vorba de un festival, ci de o actiune Europa FM despre care sigur stiti cate ceva de pe site-ul europafm.ro .

Am fost la plantat salcami undeva in marginea celebrului sat… colegii mei fiind foarte entuziasmati ca acolo va fi o padure peste cativa ani. Eu zic asa… in cel mai scurt timp, cineva va crede ca sunt pomi fructiferi si nu mai ramane unul in zona. Sau… in 2-3 ani vinde Becali terenul chiar daca e al lui sau nu.

Dar, gestul conteaza. Asa ca voi imprumuta din optimismul colegilor si voi trece pe acolo peste un timp sa vad cum stau lucrurile.

In fotografii o sa-i recunoasteti pe Teddy (Toader Paun), Radu Constantinescu, Ana Treaba (PR & Promotion Executive) Anca Gheorghe, Andreea Florescu (Best French in Ciorogarla) si Doru Oprisan.

George Zafiu si primul salcam

George Zafiu Anca Gheorghe

George Zafiu

Doru Oprisan Anca Gheorghe

Europa FM Team Action

Ana Treaba Toader Paun

Europa FM Team Action 2

Toader Paun

Europa FM Team

12 thoughts on “Ciorogarla 2008

 1. Super fain…salcamii sunt o minunatie cand infloresc…si sper sa ajung sa vad padurea de salcami de la Ciorogarla!!!
  Vremea a tinut cu voi,vad soare si timp frumos…
  Va sta ok la toti…felicitari Efm!!!!

 2. Zaf, parc-ai tzine o cazma in mana !
  🙂
  Ba, voi ati inceput campania electorala?
  Candidatzi?
  Astea-s actiuni electorale.
  Nu mai pot fi asociate cu actiunile sociale “din inima” :))

 3. As vrea sa fiu ultima care scriu..pentru a nu deranja pe cineva..sau pentru a nu molipsi de pesimism pe cei foarte tineri.
  Salut initiativa EUROPA FM si (…) in ceea ce priveste nasterea unei oaze de verdeata; Am vrea sa participam si noi la astfel de actiuni.
  Mi s-au parut grele cuvintele tale: “cineva va crede ca sunt pomi fructiferi si nu mai ramine unul in zona” si “vinde Becali terenul chiar daca e al lui sau nu”.
  Oare? Sa fie asa?!…Spune-mi ca nu!
  Sa devenim tara lui “gigi becali”?
  Ma simt asa mica,asa straina, un nimeni in tara NIMANUI..
  De ce nu mai exista speranta?
  De ce nu se mai poate face nimic?
  Frecventez cursurile unui master-care nici nu stiu daca-mi va folosi-dar merg cu drag,sunt cunostinte noi,un grup de profesori ieseni cu vocatie,un refugiu parca de tot ce se intimpla neplacut pe lumea asta……..
  Mi-e greu de acest an electoral,de locale,de
  demagogi,de prostii,de minciuni gogonate(cum spuneam cind eram mici),de programe(……)-mi-e si teama-… de stirile sinistre.
  Muncesc,citesc,va ascult zilnic pe voi!
  Multumesc,George, pentru spatiul oferit!
  Noapte buna…..

 4. …mai suntem si optimisti in tara asta,Loredana!!!
  si cred ca este bine, ca mai sunt astfel de initiative! Spor la treba si ptr alti, optimisti…

 5. eu sunt optimista!:) Ro are nevoie de oameni ca voi, cu oameni ca voi se pot muta muntii!;) felicitari tuturor!..sper sa nu zici ca iti este plin podul de felecitari si doar atat!!
  uite, eu ma alatur voua si de dragul vostru am sa plantez un pom!

 6. cand va privesc pe voi imi aduc aminte de zilele de practica din liceu,erau zilele mult asteptate de noi acolo se spuneau cele mai noi bancuri se puneau la cale bairamurile si esirile la iarba verde,aveam cu noi dirigintele si o d-na care ne supraveghea sa ne facem treaba bine,dar d-na nu auzea bine si era si pretentioasa nu ii placea cum lucram si dl diriginte sa-si descarce nervii pe care d-na ii facea ne spunea injurati-o faceti-o cum vreti ca nu va aude,o injurau colegii mei si culmea e ca ea atunci ne zambea,va dati seama cam cat puteam sa ne amuzam,a fost super am amintiri multe si amuzante de atunci.Se vede ca voi ati fost harnicuti si va-ti facut treaba bine isi spune cuvantul si varsta noi pe atunci eram adolescenti.

 7. :))))))))))))
  ::)))
  Frumoooooos! Bravos, mai draga! Sunteţi tari! Acu sa vedem dacă şi rădăcinile sunt precum intenţiile. Dacă se prind pe solul bun, adica. Asteptăm primăverile următoare. N-ar fi rau să va gânditi sa “sădiţi” şi nişte băncuţe în zonă. Nu de alta, dar va trebui să vegheaţi intens la vegetaţia proaspăt amplasată.

 8. Foaaaaaaarte tare ideea. Oare de ce nu s-au gandit “dragii” nostrii parlamentari la astfel de actiuni? Sa speram ca o sa fie o zona foarte frumoasa in urmatorii ani si … NU MAI TAIATI POMI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *