Amestecate, Radio

Castigator, de meserie

De multe ori suntem acuzati la Europa FM ca avantajam anumiti ascultatori sa castige foarte multe premii. De fapt suntem isterizati de ideea ca un numar limitat de ascultatori incearca si uneori reusesc sa intre in posesia unor premii valoroase, indiferent daca au sau nu nevoie de ele. Asa a aparut regulamentul de concurs pe care il primeste fiecare castigator si din care afla ca nu mai poate participa o perioada la promotiile noastre.

Azi am aflat din presa ca nu suntem singurii care au patit asta si ca un belgian a devenit milioanar din vanatoarea de concursuri. Detalii in Click! Valoarea premiilor oferite de media din Belgia era si este net superioara Romaniei.

3 thoughts on “Castigator, de meserie

  1. Din ce am citit,la ei si politistii sunt mai destepti,ca la noi! Nu vad nimic rau in ceea ce a facut! Cumpara,se documenta,trimitea cupoane la concursuri,cu acordul prietenilor,le folosea datele personale,prietenii aveau 10% din castig…deci nu a facut ceva ilegal! Avea si omu’ un hobby!(cam ciudat adevarat!).Eu nu as fi avut atata rabdare si perseverenta!

  2. p.s Cu castigurile, la concursurile Efm,sunt de acord! Ar fi nedrept pt ceilalti,care ar vrea sa castige macar 1 data!(asa ca mine!)

  3. Iti da aripi..prima parte a titlului!
    Admirabil..sa fii castigator!!
    Pe scena,….. dar mai ales in viata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *