Daaaa! Mai vreeeem!

Realitatea TV a publicat pe site informatia referitoare la prabusirea avionului Turkish Airlines de la Amsterdam.

In josul paginii, “inginerii” de la Realitatea ne intreaba daca ne-a placut articolul… Ce sa le raspundem? Ca 135 de pasageri ni se par cam putini? Daca adaugau si cateva poze sexy cu insotitoarele de bord ar fi fost poate si mai interesant. Lupta pentru audienta si trafic naste monstri. Stiu cateva povesti cutremuratoare… poate le voi povesti la un moment dat.

Comments
7 Responses to “Daaaa! Mai vreeeem!”
 1. marius says:

  Intr-adevar, uneori ne intrebam daca asta este jurnalism?!

 2. Alex says:

  Aia de la iRealitatea sunt cei mai prosti jurnalisti, dreptate are Mircea Badea cand le spune asa.

 3. Corryy says:

  Trist,pt ca acolo au murit oameni… 🙁

 4. ana says:

  Nu mai fiti rautaciosi… . Fraza “Comenteaza daca ti-a placut articolul”, nu este pusa acolo ca sa va dati cu parerea daca s-a prabusit bine sau nu avionul si nu e vorba nici de traficul site-ului. Nu are treaba asta cu profesionalismul de care dau dovada. Este o “chestie” de IT si o sa apara la sfarsitul oricarui articol indiverent de subiectul acestuia. Pana la urma e ceva normal, daca imi place articolul in citesc, il comentez sau il recomand unui prieten. Ce e asa de grav, sau deranjant ???

 5. ilinca (adica ana de mai sus) says:

  Mda… Oameni buni, fraza: “Ti-a placut articolul? Voteaza, comenteaza sau da mai departe.”, este o fraza care tine de IT, nu de profesionalismul de care dau dovada, nu de tragedia de acolo, nu de “foamea” pentru traficul site-ului. Aceasta fraza apare acolo indiverent de cazul prezentat in articol, poate sa fie o tragedie sau poate sa fie un articol despre un bal…. . Sigur nu se refereau daca ne place cati oameni si-au pierdut viata. Mi se pare normal daca este un articol interesant, sa las un comentariu, sa-l votez sau sa-l recomnad uni prieten. Deci ??? Unde e lipsa de profesionalism in acest caz???

 6. diana says:

  Trist!Cred totusi ca exista destin,un cod genetic.Cum au scapat vii pasagerii….e un miracol.Au avut zile.
  O vorba veche spune ‘nu li s-a terminat ghemutu’!
  Despre lupta pentru trafic si audienta nici n-are rost sa mai zic ceva.

 7. Inocentul says:

  Pai ce m-ai stai?Povesteste-le si vei avea trafic dublu:)

Leave A Comment