Mizerii

Ciolaneala

As fi vrut sa fiu unul din cei 55,000. As fi vrut sa ma bucur ca tara mea poate si ea. As fi vrut eu multe, dar… 🙂

Nu as fi ezitat sa platesc biletul (destul de scump) pentru a vedea Argentina pe un super stadion la Bucuresti. Am fost chiar la cateva clickuri distanta, doar ca am ezitat si intr-un final am renuntat cand am vazut ciolaneala comisioanelor. Nu e prima data cand imi cumpar bilete de pe internet. Am cumparat tickets peste tot pe lumea asta si am platit comisioane modice pentru asistenta, doar transportul fiind mai scump. Dar una e sa-ti vina biletele din America sau Londra si alta sa-ti vina de la Piata Muncii. Anyway… ca sa revin… Am ales bine si de data asta! Va fi interesant de vazut ce va face Mircea Sandu acum, mai ales ca la meciul de pe 10 august nu vor veni nici macar vedetele nationalei noastre. Cel mai probabil rezervele Romaniei vor juca meciul cu o alta selectionata, dar va fi ca si cum am cumpara bilete sa ii vedem pe Take That si pe scena urca Aurel Moldoveanu.

I love my people!! 🙂

2 thoughts on “Ciolaneala

  1. E uimitor cat de usor fac unii banii. E uimitor pentru noi, cei care ne trezim in fiecare dimineata cu griji, ne straduim sa ne facem traba cat mai bine si nu avem sansa sa ne imbogatim peste noapte. Poate ca nici nu ne dorim asta. Si e la fel de socant ce popor suntem, cat de usor putem fi manipulati.

  2. O sa trec peste faptul ca nu mi-a aparut o postare aici, de fapt era un banc dragutzel care nu facea trimitere la nici o persoana dar care totusi din varii motive nu a aparut. Poate sunt probleme tehnice sau nu….

    Gemma, cred ca imogatitul peste noapte nu tine neaparat de sansa ci mai degraba de tupeul nesimtit al unora de a trece peste tot si toate pentru a-si atinge scopurile, de curajul nesimtit de a fura de la altii asta in conditiile in care munca este prea rusinoasa pentru ei sau pur si simplu norocul de a se fi nascut sub o stea norocoasa, de a avea relatii la nivel inalt. As fi ipocrita daca nu as recunoaste ca, uneori, ma simt nedreptatita vazand si simtind cat trebuie sa muncesc pentru a iesi onorabil din datoriile in care ma afund din ce in ce…Din pacate, in ziua de azi, munca nu mai innobileaza pe nimeni, ci ajuta la consumul excesiv de neuroni si sanatate, oferind astfel placerea guvernului de a-si vedea poporul macinat de boli si suferinta, caz in care pensionarea va ramane doar un cuvant rar folosit si cautat de foarte multi in dictionarul limbii romane. Preconizez afaceri profitabile legate de inmultirea cimitirelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *