Opinii

Tichie de margaritar

Nu avem si nici nu vom avea prea curand o televiziune care sa emita 3d in Romania, dar avem televizoare 3d in magazine. 🙂 Nici in magazine nu au aparut inca dvd-uri 3d, dar e bine sa avem televizorul gata montat… daca se iveste o ocazie!! S-a creat o adevarata isterie in ultima perioada si daca nu ai nici macar televizor full hd e ca si cum ai avea raie. Nu mai inteleg nimic! Nimeni nu o duce bine in tara asta, dar e plin in jurul nostru de ultimele fite de telefoane, televizoare, blue ray-uri… de masini nici nu mai vorbesc. Suntem bolnavi de invidie si nu mai suportam sa nu fim in trend, chit ca nu avem ce pune pe masa maine. Parca nu mai vrem sa fim noi, ci mereu altcineva…
Hai sa aveti un weekend frumos!

tv

Tagged ,

3 thoughts on “Tichie de margaritar

 1. Salut, un week end minunat si tie dar ia zi….ochelarii se pun? Eu am ochelari si vad 3d. Eu zic ca ajunge:))

 2. Draga D-le Zafiu, noi, romanii sintem dupa revolutie incoace atit de snobi, de parca toti ne-am trage din spita de Domni (adica Voievozi!)
  Sint pline apartamentele de bloc, alea cu camere de max. 4mx4m cu plasme gigantice, ne plimbam numai cu BMW sau Porsche, chit ca n-avem ce minca si dormim pe un tol, asa ca ce sa ne mai miram de aceste ultime excentricitati! Eu am avut in Timisoara o galerie de arta, pe care am inchis-o, deoarece cu o pictura sau o sculptura nu poti iesi la plimbare cu ea atirnata de git, deci nu se vede,deci nu merita banii! Da’ cind badea Gheo vacarul o sa-i spuna lui badea Ion ciobanul ca si-a luat TV 3D, va dati seama ce impresie va face? ASta conteaza!!
  In alta ordine de idei am o rugaminte din suflet, in anii ’70 a fost o formatie de 2 fete, se numea Pusycat (nu Dolls)
  au avu citeva hituri absolut superbe, retin titlul doar a uneia : MASSACHUSETTS, nu reusesc nicicum sa gasesc pe NET, imi da doar Pusycat Dolls !
  Imi puteti da vre-un indiciu ? Imi doresc de ani de zile sa le reascult!
  Doresc din suflet sa ma ajutati, ginditi-va ca o faceti pt mama D-voastra!
  Mii de multumiri anticipate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *