Opinii

Taranul e pe camp

Ieri pierdeam vremea in fata televizorului asteptand meciul AC Milan vs Manchester United. Pe GSPTV, Victor Becali era suparat pe ziaristi ca nu au scris sau anuntat ca a participat si el la botezul fiicei lui Cristi Chivu, mai ales ca era nas.

Exagerez eu sau unii au paranoia la purtator? Cum e sa mergi la un eveniment, iar a doua zi sa cauti in ce ziar ai aparut si sa te superi ca nu ai fost mentionat in reportajele de la tv?… Da, exagerez!

victor_becali

Tagged , , , , ,

6 thoughts on “Taranul e pe camp

  1. nu exagerezi deloc. Este un fapt intalnit la multe “vedete”….Este acea placere sau mai bine zis obsesia fata de propria lor persoana de a se auzi si vedea peste tot. De fapt da…paranoia

  2. si inca ceva…taranul nu mai e pe camp ci la tine pe blog. S-ar putea sa-i placa asta:))))

  3. HALAL nas si-a ales si Chivu, nu am ce spune… Ai uitat cumva sa mentionezi daca i-a scuipat pe ziaristi sau facut i-a prosti???? Ca parca asa se practica acea familie…

  4. Acuma sincer,draga george,n-ai ce face decat sa te uiti la gasca slugilor proaste Tv?!Cat despre v Becali,ce vrei sa discute si omul la un bar prin pipera,dak nu-si mai poate comenta aparitiile in media?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *