Opinii

‘Sluga slugilor’ is…

Dupa 100 de raspunsuri am decis sa punem punct acestui sondaj. Interesant e ca aveti mult mai multa incredere in personaje de desene animate decat in ‘relaitatea’ oferita de antene. La cele 4 procente scoase de Woody sigur ar fi macar presedinte de onoare in PRM sau PNG.

Castigatorul este ‘Ciutacul’ dupa o lupta umar la tasta cu ‘Laptopul’, despre a carui stapan nu stim decat ca incepe cu ‘V’ si se termina cu ‘oiculescu’.

Acum, cand personajele si-au facut treaba din plin si ‘draga Stolo’ e aproape prim ministru urmeaza sa va provoc la un nou sondaj… muuuult mai serios decat aceasta dura confruntare. Putintica rabdare…

PS: De locul 3 nu spun nimic. Leonard Doroftei stie cat e de periculos…

Tagged

1 thought on “‘Sluga slugilor’ is…

  1. Sondajul de sus a fost ptr.tine si cei care urmaresc antenele.Dar nu si ptr.multi ce trec pe aici.Nu conteaza..Balivernele de emisiuni neimportante si parerile analistilor trec pe cel din urma loc posibil.A,nu pot zice ca nu-l urmaresc pe Hurezeanu sau uneori pe CTP.
    Si atat..Stirea o iau ca atare,o salvez in mintea-mi,o procesez,analizez si-i destul Nu casc gura sa-mi cada para lui malaiata in gura lui natafleata.Ce interpreteaza ciutacu ,cristoiu,s.a.,pot si eu f.bine..De supozitii si de domni bruneti cu ochelari,reveniti
    pe cai,…sunt satula.
    Nu folosesc ghilimele,pun de cand ma stiu virgula intre Ssi P!asa vreau eu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *