Opinii

Senzational! Bonnie Tyler!!

In urma cu ceva vreme ma minunam de destinul trupei Rednex. Despre vedetele din Romania nu mai e nimic de zis, avand in vedere va banul ii pune aproape zilnic in ipostaze tot mai jenante, dar cand ai cel putin o piesa numarul 1 in Statele Unite, Marea Britanie si Franta si 3 nominalizari la premiile Grammy parca tot nu-mi vine sa cred ca soarta a fost atat de cruda!! In urma cu cateva minute Bonnie Tyler canta cu foc in direct la OTV, semn ca si industria muzicala a fost lovita crunt de criza economica mondiala…

Later Edit: Ramona Badescu e penala!!

Tagged , , , ,

10 thoughts on “Senzational! Bonnie Tyler!!

 1. Recunosc,pt Bonnie Tyler,am reusit sa raman pe otv,mai mult de 1 min… :)) 😛 asa ca…are si criza partile ei bune!!! :))
  Somn usor,ca maine esti On Air! 😉

 2. Ea e artista, isi face treaba, poate ca nici n-a stiut unde canta. Vinovata este echipa care sta in spatele ei.

 3. De ce nu postezi si pe blog Turul Frantei? Am incercat sa gasesc un subiect legat de tur macar din anii precedenti, dar la categoria sport n-am gasit decat de vreo doua ori handbal, o data box, o data snooker si restul fotbal. Nu cred ca merita fotbalul atat de mult.
  Si eu zic la fel, GO LANCE, dar nu cred ca mai are sanse in fata lui Contador, ce fata avea Contador la sosire, ziceai ca poate sa inceapa iar cursa si ce fata avea Lance. Sper sa nu avem alte surprize la testul antidoping si sa invinga cel mai bun.
  Pacat ca nu mai comenteaza cei doi Radu, Naum si Banciu.

 4. Nu sunt un specialist in ciclism ca sa-mi dau prea mult cu parearea, dar poate voi scrie despre editia 2010. 🙂
  De pe contul de twitter al lui Lance inteleg ca Astana are 3 ‘baieti’ la terste, doi din ei fiind Lance si Alberto 🙂 vedem ce iese. In ceea ce-i priveste pe comentatori… in toate variantele comentariile ma lasa indiferent.

 5. a fost…a cantat playback si-a luat dolarii si a plecat!:)
  @Mariana-scrie dl.George mai sus,daca citesti! 😉

 6. p.s Nu am inteles de ce este Ramona Badescu penala?! 🙁
  Scuze,dar mai penala este Raduleasca cu Otil al ei! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *