Opinii, Rapid

samd intelegeti voi…

in urma cu doar cateva luni peseiro jose a dovedit ca nu e capabil sa managerieze Rapidul. surse din interior au confirmat ca haosul era la el acasa in Giulesti si s-a decis indepartarea antrenorului. doar ca ‘pese’ continua sa creada ca va face treaba samd, cred ca stiti cu totii povestea. cand si-a dat seama ca nu mai are alta varianta decat parasirea clubului, portughezul si-a cerut banii din contract. si ar fi trebuit sa-i primeasca daca asa scria acolo. doar ca, asa cum se intampla in romania, acesta a fost amenintat cu echipa a II-a in cazul in care nu accepta sa plece de buna voie si fara un cent in buzunar samd, iarasi cred ca stiti povestea. atuuuuuunci, ziaristii lu’ peste prajit au sarit la gatul lui copos ca e chitros si zgarcit, ca de ce nu ii da banii omului, ca Rapidul e un club care nu se respecta si face de ras fotbalul romanesc (!!!?!!!!!), ca asa a fost mereu acolo, ca falimentul e inevitabil din cauza patronatului incert (umbra lui taher era inca prin birouri) samd, cunoasteti stilul gazetarului din tarisoara noastra draga. pana la urma copos a platit niste bani, peseiro si-a varsat amarul in doua-trei declaratii si gata.

recent… clubul steaua a renuntat la serviciile lui bergodi. motivul conteaza mai putin, desi ar putea fi si el invocat ca fiind rusinos pentru ca scandalul iscat se producea la clubul fanion al fotbalului romanesc si nu e cetatean european sa nu fi aflat de steaua lu’ berbecali. ma rog… cristiano bergodi a declarat ca pleaca (asta e!) doar in cazul in care isi primeste toti banii de la club. imediat a fost timis la echipa a II-a (trecerea parea normala de data asta). au fost cateva voci timide care au incercat sa-l sustina, dar in mai putin de 24h cele doua gazete de sport din romania au lansat atacul: “adevarul despre bergodi”, “fata ascunsa a italianului”, “cum vrea sa-l faca bergodi pe becali” samd, cred ca va aduceti aminte paginile pline de ocara la adresa italianului. nu stim ce s-a mai intamplat, dar pe principiul ‘nu ne vindem tara’ bergodi trebuia impuscat.

weekendul asta a scos la iveala alt conflict!! bonetti vs dinamo. a fost interesant de urmarit cum un antrenor adus cu surle si trambite in vara a devenit numai bun de macara pe santierele lui turcu, doar pentru ca finantatorul are gura si a decis sa-si faca nevoiele prin ea. ca sa nu o mai lungesc… bonetii a fost dat afara si… si-a cerut banii din contract!! la fel ca bergodi si… la fel ca peseiro. e amenintat insa cu luptatorii de la dinamo in cazul in care nu paraseste tara asa cum a venit. si repede!! pentru ca dinamo are mai multi finantatori, vocile au fost mai multe si scandalul mai spectaculos, ideea fiind comuna: italianul trebuia sa plece nefiind agreat pentru ca nu raspundea la ordinele din loja samd, treaba e prea recenta sa o mai explic.

booooon! aveti in fata trei situatii aproape identice in care ziaristii s-au comportat diferit, dar similar in cazul ultimelor doua. de ce? pentru ca o parte din ei nu sunt ziaristi. pentru ca o parte din ei nu au fost niciodata ziaristi. pentru ca o parte din ei nu mai sunt ziaristi de mult. pentru ca <1% nu sunt Rapidisti si sunt ofticati ca Rapidul inca exista. pentru ca e criza si chiar daca a mai scazut pretul la terenuri tot se mai gaseste niste maruntis pentru deontologii din presa sportiva. pentru ca… samd romanul e inventiv si nu ma indoiesc de faptul ca intelegeti si singuri cum stau lucrurile.

Tagged , , , , , , , , ,

3 thoughts on “samd intelegeti voi…

  1. Ştiu totul în amănunt.Care mai de care mai abitir.Începând cu ,,tralala” 😆
    ,,valorile” cele două si făcut câte-un cadouaş…aşa,câte’o mică atenţie…pentru cine nu înţelege,câte’un gol boghet,cum le stă lor bine 🙂
    Čît despre Rapid….ţin pumnii.Bucuria o amân pentru mai încolo

  2. Aoleu. Nu stiu cum de se mai uita cineva la fotbalul romanesc atat timp cat exista Real Madrid, Barcelona, Arsenal, Manchester United, Liverpool, Chelsea..

  3. 🙂 doar din greseala… 🙂 Inainte cei mai purii priveam cu jind la bulgari sau maghiari… Sunt constantean si de cate ori mergeam in Ungaria eram tratat cu respect. Nu mai zic de Cehoslovlacia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *