Rednic! Go home!

MIrcea Rednic George Copos Fac parte din grupul celor care nu l-au huiduit pe Mircea Rednic atunci cand a revenit la conducerea Rapidului. L-am sustinut (in grupul de prieteni) si am crezut ca poate readuce Rapidul in frunte. Din punct de vedere tehnic e capabil sa faca asta in orice moment. Oftica insa… il orbeste!!

Domnule Rednic… daca George Copos mai are rabdare pana pe 9 aprilie – nu va poate da afara decat de ziua Dvs… suporterii vor rezultate. Dupa trimitearea lui Buga, Burdujan si Stancu la Rapid II, cred ca vor intra si ei pe teren cat de curand si nu va fi usor sa o luati pe liniile de tren pana in Belgia, de unde aveti o oferta de fiecare data cand antrenati in Giulesti…

2 thoughts on “Rednic! Go home!

 • 27/02/2008 at 13:41
  Permalink

  Dragul meu impatimit al sportului “rege” colorat in visiniu,

  e frumos sa fii suporterul unei echipe, sa te bucuri si sa suferi, dar este de-a dreptul mirific sa vibrezi in cuget si-n simtiri alaturi de “glasul rotilor de tren”!

  Voi, care sunteti “peste tooot aacaaaasa”, ar trebui sa recunoasteti ca nu oricui ii este dat intr-o viata sa asiste la prestatii spectaculoase, precum cele ale baietilor de sub Podul Grant urmate imediat de evolutii la limita penibilului. Dar, imi permit sa va reamintesc: pentru ca RAPID inseamna “frumusetea vietii”, neavand nimic in comun cu “fascinatia puterii”, iti si va propun, dragi iubitori ai fotbalului alb-visiniu, sa respirati adanc, sa reflectati bine si sa le dati baietilor ocazia de a se revansa.
  Tot voi sunteti cei care ii adulati pentru ca, nu-i asa, nu e peste ca stavridu’ si echipa ca Rapidu’ !

  Hai ai vostrii !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *