Reales

basescu-geoana50,43% (Basescu) – 49,57%(Geoana) <conform BEC> dupa numararea a 95,4% din voturi.

Ascult radioul si nu inteleg de ce unii ascultatori se bucura in timp ce altii sunt ingrijorati… Viata noastra nu se va schimba nicicum indiferent de rezultatul final. Viata lor: DA! Un lucru e sigur: scandalul nu se va incheia prea curand in Romania!

LATER EDIT: ora 11.00> 50,37% – 49,62%

Comments
8 Responses to “Reales”
 1. mihaela says:

  cu gandul asta ai mers tu la vot?

 2. diana says:

  Pe scurt,foarte pe scurt ca toata lumea scrie 🙂
  In turul intai am votat Eduard Manole,a fost optiunea mea.
  Imediat dupa,martor fiind la mizeria inacceptabila pentru’n stat de drept,pentru o tara membra UE,siderata,la fel ca multi romani,am strans randurile in preajma unui om.
  Am considerat ca nu-i posibil sa scoti un presedinte cu forcepsul,sa nu stii ca aceasta campanie poate avea efect de bumerang,sa nu iei in consideratie ca fiecare gandeste intr-un fel sau altul si poate deveni refractar…..
  Am fost la vot….cu’n mare grup.Suntem apolitici.
  Si am votat un om,excluzand ”intregul”. 🙂
  Saptamana trecuta imi doream 4 stampile cel putin si 4 buletine de vot sa votez cu mainile si picioarele…..
  Deci da! Am votat Basescu

 3. Gemma says:

  Ai dreptate viata noastra nu se va schimba nici in bine nici in rau, sau mai bine zis nimic nu ne va pica din cer fara munca si nici nu-mi doresc, dar as dori ca nici lor sa nu le mai pice. Dar problema tocmai asta e, ca lor, indiferent cine castiga, tot bine le va fi.

 4. mihaela says:

  Gemma, mai rau e cand muncesti si tot nu-ti pica nimic…da, e posibil, iti spun eu.

 5. Gemma says:

  Mihaela, noi suntem tineri si oricand putem face schimbari, cat suntem sanatosi, avem un cap, doua maini si doua picioare putem face orice, stii cum se zice un sut in fund e un pas inaite.
  E pacat sa nu speram si sa nu visam.

 6. mihaela says:

  Gemma, depinde…pe mine ultimul sut in fund m-a propulsat cu 600 de km distanta de Bucuresti si n-am rezolvat nimic…

 7. crina says:

  nu mi-a placut atitudinea voastra ,desi ati tot spus ca nu faceti campanie electorala, dar atat in emisiunea de dimineata cu bogdan si monica ,cat mai ales in emisiunea ta ,era clar ca simpatizati cu geoana. nu cumva europa fm face parte din trustul realitatea -catavencu ? atunci ar fi de inteles.

 8. diana says:

  …..mie mi-a placut domnu’ Nastase cum mesteca guma la dezbatere.chiar nu stiam pana atunci cit de faina e clafaiala sa te vada tata lumea.a facut reclama,sigur.mi-am luat si eu 😀

Leave A Comment