Opinii

Rapirea din Tahrir

In tara in care stirile externe conteaza extrem de putin, aproape fiecare ziar sau televiziune are cate un trimis special in Egipt. Am votat pentru Parlamentul European, dar habar nu avem de ce am trimis reprezentanti acolo, la fel cum ne preocupa spre deloc ce se intampla de la Ruse in jos sau mai la vest de Szeged.

Ce ar putea sa se intample in Egipt si noi sa nu putem prelua cu imagini cu tot de la CNN sau BBC? Un c***t!! Realitatea TV si Antena 3 se bat in a difuza toate nazbatiile de pe YouTube, dar au trimisi speciali la Cairo. Ba Realitatea are chiar doua echipe. Felix are si el un al doilea reprezentant de la Jurnalul National. Si ce aflam noi de la “trimisii speciali”? Nimic altceva decat scrie Reuters sau chiar amaratii de la Mediafax. In schimb fac show… Rapirea din Tahrir!! A fost retinut Adelin Petrisor, hop si Realitatea cu un Breaking News. Aseara Antena 3 era galbena de ziceai ca au toti hepatita… Carmen Avram dadea declaratii la politie!! Azi din nou Realitatea TV samd. Pana unde vor merge cu spectacolul asta sinistru? Cat va mai dura circul televizat dintr-o zona in care subiectul principal e altul? E mai interesanta povestea asta decat ‘sinuciderea Madalinei Manole” sau cearta dintre Ionut si Dragos Dolanescu? Va pleca si Simona Gherghe la Cairo? Va fi ea retinuta de simpatizantii lui Catalin Maruta?

Niste baieti cu creierul la ei ar trebui sa-i cheme pe toti acasa. Maine – poimane vine caldura si nu o sa mai avem pe cine trimite la inundatii… BREAKING NEWS: Cristian Zarescu si cameramanul Dan Timofte au revenit teferi acasa!!!!!!!!

Tagged , , , , ,

3 thoughts on “Rapirea din Tahrir

  1. nu esti singurul care gandeste asa … 🙂
    sunt penibili,nici nu m-am uitat la tv de stiri,decat pe Discovery si posturi tv de fime …nu merita sa-mi incarc memoria vizuala si auditiva cu asemenea “stiri”.
    Super wkd! 😀

  2. Din pacate pentru Romania textul tau corespunde cu realitatea. Trimisii speciali sunt acolo in vacanta George, cu unele exceptii.
    De multe ori vad ca bulibaseala e comparata cu circul; circul e o arta, hai s-o respectam, circ nu inseamna doar clovni si femei cu barba…

  3. George, mi se pare mie sau ai un ton usor rautacios? Pana la urma este o situatie reala si grava in ceea ce priveste actiunile populatiei impotriva presedintelui lor….Daca imi amintesc bine Carmen Avram a avut un reportaj direct din mijlocul multimii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *