Opinii

Ma simt tot mai rau

Uninominalul vine./A-ntelege nu mai pot/Unde esti, oligarhie/ Tu cu lista ta cu tot?

Inca un SMS (la o ora decenta de aceasta data, semn ca ‘baietii’ au tinut cont de rugamintile mele) pe aceeasi tema… Eram si obosit azi dimineata pentru ca m-am culcat iarasi tarziu (eh… Stefan Banica e de vina 🙂 ), asa ca mesajul mi-a declansat o stare de voma. Am avut noroc pentru ca nu era nimeni prin preajma… doar un afis in care un domn cu matura indemna la curatenie. Si i-am facut pe plac, acum are ce curata.

Si daca ma simt tot mai rau, iar starea de greata continua… duminica o sa fiu retinut la pat… asa ca ratez evenimentele zilei. Poate asa o sa le treaca si lor starea de bine.

5 thoughts on “Ma simt tot mai rau

 1. Vezi indemnul la vot sub” Queen Rock Montreal”
  Sigur iti trece starea de mai sus !!

 2. dezamagit de europa fm….
  banuiesc ca regulamentul postat pe site avea scop “orientativ” 🙂 iubirea nu tine cont de astfel de lucri materiale…vreau sa fiu f bine inteles.pur si simplu m-am simtiti un pic ofensat ca s-a tinut cont de niste chestii…jenante…parerea mea…ne scuzati dar…putea posta si noi ca suntem sportivi de performanta etc etc…:))) si multe alte inconsistente in evolutia concursului…
  ideea e…faceti un mic tur al forumului….
  concluzia tuturor…ati dezamagit!
  numai bine.

 3. Sincer George..nu stiu la ce concursuri sau tombole ai participat tu so far…de te-au inclus astia pe lista de trimis orice, oricand, oriunde…dar eu nu am primit nimic in perioada asta, desi mi ar fi placut sa postez aici si sa vezi ca iti sunt, ca de obicei, aproape!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *