Mizerii Opinii

La primarie, birjar!

Cand am avut de ales intre Ion Iliescu si Corneliu Vadim Tudor am ales sa stau acasa. A fost prima data cand nu am mers la vot. Nu aveam cum sa aleg intre un fost comunist (PSD-ist pe deasupra) si un dependent de ‘mitraliera’.

Cand am avut de ales intre Videanu si Vanghelie la Primaria Generala a fost a doua oara cand nu m-am prezentat la vot. Nici atunci nu puteam alege intre un PSD-ist incult si reprezentantul lui Traian Basesc. Eram ‘varza’ in acea perioada, de ciuda ca ma pacalise marinarul sa-l votez.

La alegerile Europarlamentare nu am mers din principiu. Nu avem ce cauta in UE. Nu suntem ca ei! Nu avem nici o legatura cu ei! Nu vom fi ca ei! De ce vrem sa-i incurcam?!…

La alegerile pentru Bucuresti… 🙂 Blaga e umbra lui Basescu! Diaconescu e PSD-ist. Gusa plimba ursu. Orban e prea trubadur pentru gustul meu… iar Oprescu… ei bine, doctorul nu are voie! Nu stiu de ce, dar pe Oprescu l-as vota, chiar daca e PSD-ist. Poate si pentru ceea ce se intampla zilele acestea.

Deocamdata insa… Oprescu a facut contestatie si asteapta un raspuns. Noi toti… asteptam un PRIMAR dupa 18 ani la Bucuresti… Asa, si?

7 thoughts on “La primarie, birjar!

 1. Dl Oprescu este o persoana care merita respect pt tot ce are “caracter,studii”si tot ce le lipseste la ceilalti politicieni.Bine a facut ca s-ia dat demisia din PSD nu isi avea locul printre acei oameni din acel partid….

 2. Nu avem de unde alege, George. Chiar nu exista nimeni valabil, din pacate pentru noi. Suntem ca de obicei intr-un mare impas. Dar spre norocul nostru ne-am obisnuit sa fie asa. Rusine lor ca au impertinenta sa iasa in fata noastra cu discursuri despre bine. Un pic de bun simt si poate ca nu ne-am pune problema ca nu avem de unde alege
  Un adevar trist pe care il simtim in permanenta.

 3. de primar nu stiu care e bun si care nu.in schimb stiu ce e bun pt mine:in ziua alegerilor umplu portbagajul cu carne si bere si ies la gratar.ca sa nu am mai tarziu remuscari ca l-am votat pe unul sau pe altul.alegerea mea.la padure birjar.la padure…

 4. Am zambit..simpatic titlul,la fel ca si Caragiale!!!
  Anul acesta este mai actual ca niciodata,scrierile-i ramanand memorabile.Triunghiul Base,Udrea,Tariceanu,confuziile P.I.N.de la Arad la anuntarea candidatului la Primarie,pe Dandanache il stim toti,pe Catavencu la fel(…)
  Cetateni turmentati sunt destui,ma numar printre acestia…
  Situatii penibile,grotesti,santaje,obscuritate,interese…..si iar interese.
  Despre Doctorul Sorin Oprescu,putin de spus aici:un mare OM,o valoare in medicina,o somitate!
  Locul Domniei Sale nu este in politica anului 2008!!Poate mai tarziu cand insolenta nu mai exista!!Speram…

 5. hai sa fim seriosi macar noi!La ce circ dulce-acrisor e in tarisoara asta(bine nu ca nu l-am merita)in privinta bucurestiului(care e catalogat ca un ciolan veritabil..sau cel putin o fleica zemoasa)lucrurile sunt la fel de certe ca in matrix:cand crezi ca e realitate cum te lovesti de fictiune..cum crezi ca au terminat cu o strada cum iei leapsa 2 ore in trafic 2 statii de troleu..cum crezi ca ai votata pe unu bun..cum ala baga(asa de slava patriei)vreo taxa!As fi de principiul omului dinainte de primul razboi mondial:daca nu ne duce capu hai sa lasam pe altul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *