Mizerii, Opinii

Eu votez!

votat

Sunt liber sa fac lucrul asta, chiar daca nu’s convins ca a merge la vot mai e util Romaniei azi… dar votez. Si nu-mi trebuie prea multe motive sa-l votez pe Crin Antonescu!

Am sa va rog sa nu considerati aceste randuri ‘campanie electorala’. Respect doar promisiunea facuta ascultatorilor Europa Express in urma cu cateva zile.

Tagged , ,

7 thoughts on “Eu votez!

 1. Felicitarile mele George pentru alegere, ai dreptate, nu se rezolva problemele, dar stii cum se zice, speranta moare ultima.

 2. Da.m erg si eu la vot.Mi-am creionat deja un program pentru aceasta zi.Aleg un independent,cu sanse mici,e-adevarat.Cine sa-l promoveze,cum sa fie si el o permanenta prezenta daca nu are in spate un patriciu sau vant turbat?departe de gastile infractionale ce se-ascund in partide politice.

 3. Cool! 😀 Este de apreciat schimbarea ta… pt că dacă inainte nu mergeai la vot,acum vei merge,deci e de bine! 😀
  şi dacă mai votezi şi cu candidatul pe care il votez şi eu 😛 e de bun simţ 😉

 4. Te iubesc pt aceasta aleger si nu numai !
  Este adevarat ca este posibil ca si d.nul antonescu sa se poope pe gura cu dl.geoana sau d c nu basescu , insa voi dormi un pik mai linistita stiind ca nu am participat personal la nenorocirea tarii , in cazul in care basescu va fi din noi presedinte

 5. Deci, 3 voturi din start! Mai ales ca e tulcean. Ca o schimba ceva in tara asta sau nu, ramane de vazut. M-am saturat de corupti, de abuzuri, de minciuni, de amenintari. Corryy……poate ne lipim de un pod Tulcea-Timisoara. :)) Bineinteles sa treaca si prin Bucuresti. :)) O zi superba cu bun simt si responsabilitate! 🙂

 6. Dragul meu,
  Putem sa pariez ca asta este optiunea ta.
  Nu ma influentezi prin opinie nicidecum. Si eu voi vota pe Crin numai pentru ca pare mai curat, poate ca si este. Nu spun ca ar putea fi presedintele ideal…hm, asa ceva nu exista! Merita insa sa mizez pe un politician mai putin vulnerabil, mai putin santajabil de Basescu si serviciile care il secondeaza. Sa auzim de bine la exit-poluri.

 7. Si eu merg la vot ca supervisor 🙂 si sper sa si posibiliatea de a vota la un moment dat cu crin antonescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *