Mizerii, Opinii

Durerea

Dupa lansarea buldogului Blaga a venit randul psd-istilor sa-si lanseze candidatul la primaria Bucurestilor. Cred ca aveau si chiloti rosii pe ei si lucrul acesta le dadea o forta de neimaginat in ultimii 4 ani, cand au stat la cutie incercand (si reusind) sa ciupesca pe ici, pe colo.

Vom face, vom drege… e timpul sa schimbam… bla-bla-uri de campanie electorala. Stateam cu telecomanda in mana si eram hipnotizat de ceea ce vedeam. “Doamneeeee! Daca aveam o stampila in mana acum cred ca-i votam inconstient!! Multumesc Doamne ca sunt inca pe canapea si nu-mi pot misca mana”.

Durerea vine dinspre cot si se accentueaza de la o zi la alta… si cred ca va ajunge la acelasi nivel cu durerea de cot a politicienilor imediat dupa rezultatele alegerilor.

Stiu ca un vot in minus nu e o solutie, dar asa cum acum 4 ani nu puteam vota nici Vanghelie, nici Videanu nu am nici la aceste alegeri nici o varianta.

Special Thanks to: Vanghelie, Basescu, Tariceanu, Videanu, Blaga, Stolojan, Mitrea, Nastase, Boc, Iliescu etc

4 thoughts on “Durerea

  1. Geo e durere cu PSD avea dreptate si Robert in emisiunea lui,in acest partid sunt toti analfabetii si culmea este ca lumea crede in eii parca sunt hipnotizati,cunosc pe cineva care era repetentul scolii in generala, era mai mare de ani ca mine dar avea mustata in clasa a saptea ca nu reusia s-o treaca si acum candideaza ca consilier in PSD fiind mana dreapta a viitorului primar care are o amarata de profesionala dar se umfla in pene parca a studiat dreptul.Se va duce de rapa Romania si noi cu ea condusi de acesti oameni…..

  2. salut tuturor!
    “Daca aveam o stampila in mana acum cred ca-i votam inconstient!!”
    am 26 de ani si inca nu am avut niciodata sansa de a vota:((asta pentru ca sunt studenta in germania exact intre münchen si berlin unde s-ar putea vota, si nu reusesc, spre rusinea mea, sa ajung la vot) ascult europa fm, citesc ziarele online, vb cu cei de acasa si sunt ingrozita de ceea ce aud si citesc. desi vad schimbari cand vin acasa( o data la trei luni cand vad cladiri si firme rasarite din pamant ca ciupercile dupa ploaie) ma uimeste inca faptul ca in sistem,mod de guvernare si asa mai departe nu se misca nimic in afara de insulte adresate intre guvern,parlament si partide pentru ca nu se pot decide cine are mai multa dreptate si intelepciune.
    as dori doar macar o data sa pot lua parte la alegeri, sa am sansa sa pot pune o stampila cu “nul”, sa vada domnii de sus ca cineva asculta ce au de spus dar ca nu e de acord sub nici o forma cu ceea ce zic. sa afle ca nu sunt de acord cu ceea ce “promit” ca vor face. daca ar face toata lumea care nu e de acord cu ei asa,ar avea la sf campaniei un x procent de voturi nule, ceea ce le-ar demonstra ca lumea ii asculta dar nu sunt de acord cu ei si nu ar mai putea flutura in fata lumii y procente pro si z pocente contra… si acum sa revin asupra citatului: as vota sa stie toata lumea ca nu sunt de acord cu nici o politica de acasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *