Dependent?

Azi pe la pranz am ramas fara internet la radio. In primele minute dupa tragicul eveniment am simtit o usoara senzatie de sufocare, pentru ca dupa o jumatate de ora sa ma tai ca maioneza.

Stiri, twitter, facebook, blog, mail… totul e legat de internet. Si asa cum unii ajung sa tina de tabieturi dupa o anumita varsta, asa am si eu automatisme legate de teava cu internet. Am pufait putin pe holuri, am baut un pahar cu apa, poate doua. Am fost la o tigara cu baietii (doar le-am tinut companie!) si chiar am facut cativa pasi in preajma radioului pentru ca nu-mi gaseam locul. Am mai tras cu ochiul doar cu ajutorul telefonului, care evident e conectat la ‘nenorocire’.

In timp am descoperit toate avantajele aduse de internet, dar in momente ca acesta realizez ca ma droghez. Nu stiu cum e sa fii dependent de heroina sau alte prafuri, dar stiu ca treaba asta te face sa tropai. Si nu e bine…

laptop

Comments
3 Responses to “Dependent?”
 1. iris says:

  Patesc si eu acelasi lucru si nu vreau sa recunosc ca am o problema. Dar oricat o pitesc, ea e acolo. Ma ingrozesc la gandul ca imi lipseste netul. Dar m-am blindat. Daca nu functioneaza pc’ul principal, am laptop cu modem. Deci nu mai am sanse sa raman fara “drog”.
  Succes, George si daca poti, detoxifiaza-te tu, ca eu n-am sanse

 2. diana says:

  Simpatic foc articolul,am ras desi pare cit se poate de serios.
  Dependenta?de net nicidecum,doar ca mijloc de relaxare,cel mult o jumatate de ora pe zi…desi am vazut ca sunt foarte prezenta pe multe bloguri gratie unor colege apropiate care comenteaza de zor cu mailul meu fara a fi atente ce user e logat 😀
  dependenta?de radio,de voi 🙂

 3. Mihaela says:

  Si mie mi se intampla. De ce crezi ca va las in pace din cand in cand?

Leave A Comment