Mizerii Opinii Rapid

Decizia

Decizia Comisiei de disciplina a FRF de astazi sau maine nu va surprinde pe nimeni. Poate pe domnul Copos 🙂 Daca pana acum mai aveam dubii in privinta verdictului, dupa decorarea arbitrului meciului Rapid – steaua de catre presedintele jucator (de fapt presedintele arbitru sub preudonimul ‘stie tot’) nu cred ca vom mai avea surprize.

Dar daca asa stau lucrurile… poate voi fi si eu decorat intr-o zi. Inteleg ca nu mai e necesar sa fac ceva pentru tara si popor…

9 thoughts on “Decizia

 1. Am ramas pe moment surprinsa si am crezut ca-i o gluma.Dar iata ca orice este posibil.Sper sa-i mai scada “popularitatea”…
  E o sinteza a politicianismului…..(nici nu mai conteaza).
  Cineva l-a numit MASCARICI
  Chiar asa este.Totusi cand esti presedinte trebuie sa fii rational. Macar sa incerci….
  Loredana

 2. Decizia…asta de a decora pe Deaconu,imi lasa un gust amar…si cred ca s-a deturnat semnificatia decorarii pt acte de CURAJ!!! Cred ca veteranii de razboi din primul si al doilea razboi mondial,care au dat dovada de ADEVARATE ACTE DE CURAJ,se simt jigniti,prin acordarea acestui merit,unui arbitru,,, fie el de cl1.,a2a, a3a sau de ultima speta!!!

 3. Nenea Zafiu, de ce na mai functionat ieri regula, la hit-ul orei?… in sensul ca, daca persoana stie 50% din raspuns, primeste 100 de euro. A stiut numele melodiei “Sunsine in the rain”, dar nu a stiut exact cine canta. Pai, cand ai chef dai, celui care stie doar 50% din raspuns, cand ai chef, nu dai. Este frumos?

 4. Dupa cate ai facut la Europa FM poti sa fi decorat cu cea mai inalta distinctie din stat.
  P.S George, Steaua se scrie cu “S mare” 🙂

 5. George vrea anume sa scrie astfel pentru a scoate in evidenta “micimea” ei….o echipa avantajata si norocoasa!!
  Stie G. sa scrie ,nu trebuie sa-l invete nimeni!!!!!

 6. Oare cum arata “micimea” unei echipe norocoase?…dar a unui om norocos,aflat sub o stea norocoasa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *