Mizerii, Opinii

De la intai

Imediat ce se anunta o scumpire a benzinei sareau preturile in tarisoara noastra de ziceai ca au arcuri. De la o vreme se anunta ieftiniri ale carburantului generate de ieftinirea petrolului, doar ca preturile… Am ascultat acum cateva minute la radio o interventie a unui reprezentant al taximetristilor care declara ca se vor ieftini calatoriile cu taxiul, dar nu imediat, 🙂 ci de la 1 ianuarie. Cu alte cuvinte… sa castigam acum, de sarbatori cat pentru toata luna ianuarie!! Numai cine nu a folosit taxiul intr-o astfel de perioada nu stie ce vorbesc… Aceasta este o alta dovada ca nu reusim sa ne respectam reciproc si ca mai facem un pas inapoi in drumul spre civilizatie.

2 thoughts on “De la intai

 1. Ieftinirea e insignifianta,asa a fost mereu,da chiar daca ar fi majora,preturile,ca de obicei,raman la locul lor.Cocotate,privind sarcastic de sus.
  Cauze se gasesc.Motive,considerente,ratiuni absurde..

  Nu-s Hagi Tudose,da’ nu burdujesc buzunarele taximetristilor! nu-nu!
  Nu arunc banii pe geam..imi calculez timpul,sunt solutii,ajung la destinatie si fara concursul lor. Cu banii nerisipiti,ma ‘delectez’ cu-n rucsac mortal,o sandaluta faina,o curea tare de tot,
  altceva sic de care am nevoie..Sau chiar cu un moft,mai rar,e drept,ca tot ce-i mult e prea
  mult..
  Asa ca,dupa mine…la mai mare,d-lor taximetristi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *