Opinii

Cum mi-am incalcat o promisiune veche de peste 20 de ani

In 1993 aveam 18 ani si mi-am promis sa nu mai merg in viata mea la orice film pe care scrie Jurrasic Park si daca e posibil sa-l evit pe Steven Spielberg cu orice pret. Si m-am tinut de cuvant, chiar daca prieteni, colegi de scoala sau din radio se uitau la mine ca la masini straine. La fel e posibil sa reactionati voi acum, dar va reamintesc faptul ca eu sunt cel care a reusit sa adoarma in primele 15 minute la Razboiul Stelelor, am reusit sa ma tin departe de Stapanul Inelelor si tot ce tine de Harry Potter. Puteti sa-mi spuneti cum vreti, dar prefer comediile romantice. 🙂

Sambata am profitat ca Alexandra e la mare cu bunicii si mi-am scos sotia la film. Pentru ca nu mai reusesc de multa vreme sa-i ofer senzatii tari, mi-am propus sa o cuceresc cu efecte speciale, asa ca i-am propus sa mergem la unicul 4dx din Bucuresti. Singurul film care rula era… Jurassic World. Curat ghinion, dar mi-am calcat pe promisiune facuta in urma cu mai bine de 20 de ani si am luat bilete la filmul lui Spielberg. Si nu am facut rau.

Jurassic World e cam de nivelul Alexandrei sau perfect daca aveti 16 ani si mergeti cu iubita pe ultimul rand al salii de cinema. Efectele speciale schimba insa datele problemei. Te tin treaz o ora si jumatate, mai ales ca te stropesc si cu apa cand sar dinozaurii in ditamai piscina parcului de distractii. Zguduieli din plin, vant cat cuprinde si uite asa uiti ca ai dat 48 de lei pe bilet. Acum astept cu interes 50 Shades Of Grey 4dx.

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *