Opinii

Cu sau fara prezervativ

CNA-ul nu mai vrea reclama la prezervative la radio si tv decat noaptea. Cu alte cuvinte prezervativul este pe picior de egalitate cu toata curvasaraia care se petrece dupa miezul noptii mai pe la toate televiziunile. Imi aduc aminte ca eram un pusti cand am cumparat primul prezervativ si m-am invartit vre-un sfert de ceas pe langa farmacie pana sa imi fac putin curaj. L-am folosit imediat pe o batrana de la parter!!!!!!!! Adica l-am umplut cu apa si i l-am aruncat cu precizie pe geamul de la bucatarie.

In perioada aia sexul era un subiect tabu. Eu am avut noroc de o carte ‘uitata’ de parinti prin casa si am descoperit singur o serie de raspunsuri. Atunci nu aveam program la tv decat de la 8 la 10, iar nea Nicu nu vorbea de prezervative. Sigur ca discutia pe aceasta tema nu trebuie sa plece de la televizor, ci din casa, dar de ce facem din nou din asta un subiect tabu si acceptam toate larvele pe post de asistente de dimineata pana dimineata?? $$$

Daca acum 50/60 de ani s-ar fi vorbit de prezervative la radio si tv probabil ca astazi membrii CNA ar fi fost altii. Cred…

Tagged , , ,

8 thoughts on “Cu sau fara prezervativ

 1. Georgeta are dreptate: CNA e printre cele mai rele boli… niste ipocriti, care, in prostia lor, nu isi dau seama ce mare greseala fac.

 2. N-am habar de cna,de impozitarea gîștelor,de bocu’ lu’ baselu’nici de adelina lu’ unu’ vîrciu
  Am bagheta magica 🙂 si aproape tot ce-mi trebuie sa-mi fie foarte bine…..nu mai este mult pina in decembrie 2012,potrivit calendarului maias!

 3. Sincer,mie imi place fara prezervativ! 😀 decat sa simt latexul ala… cred ca la fel simt si barbatii carora nu le plac tipele siliconate! 😀 😛

 4. cory, intr-adevar poate fi vorba de o placere dar iti spun eu ca e mai bine sa simti latexul decat urmarile sexului neprotejat….Asta in cazul in care ai mai multe/multi parteneri.

 5. George, acum 50/60 de ani probabil ca nu exista asa o pofta nebuna de a face sex sau oamenii aveau alte indeletniciri si nu aveau timp….Cred ca nici nu se schimbau atat de des partenerii si nu existau atatea fufe disponibile sa incerce astfel de placeri.

 6. @Mihaela- asta e “tragedia” sau ghinionul sau norocul meu 😛 am decat unul singur 😀 aceelasi de cativa ani 😀 (partener) asa ca doar fara… :))
  p.s. asta nu inseamna ca nu as incerca si ceva nou! 😛
  Omu’ cat traieste tot invata… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *