Mizerii Opinii Sport

Craiova Minima

Andrei Paunescu, fiul lui Adrian Paunescu a cedat ieri cu titlu gratuit imnul Cantec pentru Oltenia echipei de fotbal CS Universitatea Craiova.

La Craiova avem doua Universitati. FC si CS. Una cu ajutorul careia Olguta Vasilescu a castigat alegerile la primarie si una cu ajutorul cereia le va pierde pe urmatoarele. Cea veche, a lui Mititelu si cea noua, infiintata in urma unei decizii politice. Universitatea suporterilor si Universitatea fara suporteri. Prima echipa a fost exilata la Severin si desi are o sentinta judecatoreasca prin care poate juca pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, aceasta nu este recunoscuta (in totalitate) de autoritati. Cea de-a doua joaca in Craiova, dar tribunele sunt goale pentru ca nu reprezinta pe nimeni cu exceptia autoritatilor. Si tot asa… acum a venit si vestea legata de imnul care a impins prima echipa ani la rand spre inalta perfomanta… apartine celei de-a doua!!

Nu era mai simplu daca banii, nervii si energia puse la dispozitie in acest razboi erau investite in fotbal? Unii se puteau ocupa de fotbal, iar altii de oras. Suporterii ar fi fost dispusi sa renunte si la subventiile pentru caldura in schimbul intrarii libere la stadion, iar problemele orasului ar fi fost mai usor trecute cu vederea. Era mai simplu. Dar asa nu mai aparea ocazia sa aratam cine e jupan in urbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *