Opinii

Brown vs Tolea

Chris Brown a recunoscut ca a folosit pumnul pentru ‘consolidarea’ relatiei cu Rihanna. In week end si-a cerut scuze si a declarat ca va apela la un consilier pentru a intelege mai bine de ce a recurs la acest gest regretabil si la Dumnezeu pentru iertare.

Dan Diaconescu insa… nu considera cazul inchis pana nu face reconstituirea in direct!! Se cauta voluntari incasatori.

Lasand gluma deoparte, politistii americani au trecut la treaba si Brown ar putea avea mari probleme din aceasta cauza. Publicul american ii respinge melodiile, iar posturile de radio de peste ocean nu-i mai disfuzeaza piesele. La noi… creste tariful fiecarei aparitii televizate, dar si frecventa acestora!! Good work!!

Tagged

4 thoughts on “Brown vs Tolea

  1. Din pacate stiu mai multe decat mi-as dori despre acest Chris Brown, fiica prietenilor nostri este fan inrait, i-am explicat ca este foarte important in viata sa stii sa-ti alegi idolii.

    Comparatia cu mentalitatea noastra si a celor de dincolo nu-si are rostul, poate daca am fi altfel nu ne-am zbate in mocirla. Diferenta mare intre radio si tv.

  2. Si cand ma gandesc, cat de mult imi place piesa lui “With you” 🙂 cat de sensibla este piesa,versurile,…asa ca de cele mai multe ori 🙂 aparentele insala!!! :))) O zi buna! 🙂
    Oricum condamnabil si impardonabil tipu’ …o fi de la educatia din familie sau de la anisorii lui fragezi??? 🙂

  3. Cred ca in locul Rihannei, il bateam de-i suna apa in urechi!!! :)) sau chemam niste bodyguarzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *