Mizerii, Opinii

Back to ‘mocirla’

bad_boys_blueAcum un an vorbeam de organizarea concertelor din Romania. Era imediat dupa concertul lui James Blunt de la Polivalenta si spuneam atunci ca urma sa mai vad in tarisoara noastra doar concertul Madonnei pentru ca achizitionasem deja bilete de intrare. Si acela a fost un exemplu ca nu se poate merge civilizat la un spectacol pe plaiuri mioritice.

Reusesc destul de greu sa ma tin de promisiune, dar fac si eu ce pot… mai ales ca anul acesta as fi vrut sa-i vad pe Aerosmith, AC/DC, Eric Clapton sau Elton John. Aseara am fost la Back To The ’80s. Cu treaba… am fost DJ si am (teoretic) intretinut atmosfera inainte de Bad Boys Blue si Alphaville. Pentru ca am venit cu 1h inainte de deschiderea salii am gasit si loc de parcare. Nu aveam nici chef si nici  o dorinta sa vad celebrele trupe prezente, asa ca am decis sa plec spre casa imediat dupa inceputul showului. Doar ca aveam masina blocata, la fel ca toti fericitii posesori de loc de parcare de la acea ora. Toti intarziatii au facut un lant neintrerupt si a fost imposibil sa plec de acolo. Asa ca am lasat masina la locul ei si am revenit pe la 11pm sa o recuperez. Vorbeam cu unul din colegii mei si nici unul dintre noi nu ar fi avut tupeul sa-si lase masina asa, nici macar pe durata unui spectacol. A mea era blocata de un q7 de culoare neagra si cu numere de Bulgaria…

De aceasta data nu mai e vina organizatorilor!! Sunt convins ca au platit bani multi pentru inchirierea salii de spectacol, iar parcarea nu cred ca a facut parte din contract pentru ca apartine primariei capitalei, deci e manageriata de angajatii lui Oprescu, primarele!

Astept cu interes finalizarea constructiei primului stadion la standarde occidentale din Romania. Asa voi reusi sa vad si eu pe unul sau altul la Bucuresti. Altfel, prefer sa-i vad in strainatate sau sa le ascult discurile.
sustin

Tagged , , , , , , , , , ,

2 thoughts on “Back to ‘mocirla’

  1. Acu pe bune…Mai astepti (inca) ceva bun sa se intample? Inainte tot inainte cu ceea ce faci si nu-ti mai face iluzii:))

  2. deci te rog io frumos sa nu ma sperii! ca am cumparat deja bilete la AC/DC in Romania, ca pt. Austria au disparut in 20 de minute ca vantul si ca gandul… :((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *