Opinii

Avem si noi

Cum ar trebui sa reactioneze o fata de California cand taximetristul ii arata mandru si ii explica in engleza proprie de mana ca avem si noi IKEA? Se intampla acum cativa ani pe drumul de la Otopeni catre sediul Europa FM al unei tinere americane venita in Romania sa ne vanda programe radio. Poate si intamplarea asta a facut ca ea sa nu insiste prea mult.

Mi-am adus aminte de figura ei amuzata imediat ce televiziunile de pe la noi, dar si retelele de socializare au explodat la ideea ca Romania are si ea un stadion ca afara. Da, il avem! Si facem atata caz cu el incat aratam penibil in fata lumii civilizate care in ultimii 20 de ani a daramat si reconstruit arene la care noi nici nu visam. In loc sa ne entuziasmam si sa blocam traficul in noaptea alba de la stadion, cred ca ar trebui sa ne obisnuim cu lucrurile astea si sa reactionam de fiecare data cand firescul nu face parte din viata noastra. De exemplu: acum avem stadion, dar niste baieti blocheaza meciurile de fotbal de pe acesta pana nu il lanseaza ei la meciul cu Argentina Franta. Nu era mai firesc sa vedem Rapid si steaua pe National Arena, decat la Timisoara sau Cluj? Stati putin… nea Sandu tre’ sa faca poze cu Platini first.

Tagged

2 thoughts on “Avem si noi

  1. Salut,m-am prapadit de ras cand am vazut la televizor oameni de toate varstele cum isi ocupau linistiti si civilizat locul pe scaunele noi din piele, fiecare avand cate ceva de mancare in mana. Mi s-a parut penibil si amuzant totodata, adica familii intregi cu tot cu copii si-au rupt din timpul liber sa mearga sa faca ce? Sa se aseze pe scaune si sa se uite unii la altii imaginandu-si ca participa la cine stie ce meci…E clar, nu mai stim ce prioritati avem. Sa nu spui ca si tu ti-ai luat familia si ti-ai lasat rand la floricele timp in care iti cautai un loc de unde sa vezi mai bine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *