Opinii

APEL UMANITAR

Dragii mei, am raspuns de fiecare data pozitiv atunci cand cei de langa mine mi-au solicitat ajutorul. Am participat la nenumarate campanii umanitare si am pus umarul la strangerea unor sume frumusele pentru cei mici sau poate prea batrani sa se mai intretina singuri. Am vazut cu ochii mei cum e sa vina apa sau focul si sa ramai fara nimic. Nu a fost usor, dar sunt convins ca si implicarea mea a ajutat in momente cheie, doar ca a venit si randul meu sa va solicit ajutorul.

Daca stiti pe cineva… un unchi, o matusa, un var de-al II-lea sau chiar un cumatru, o fost iubita sau colega de gradinita a domnului Boc va rog sa-mi spuneti. Poate o verisoara, un frate, o sora sau macar un vecin al unei rude indepartate de la tara… oricine a respirat macar in preajma premierului Romaniei, poate isi face mila si ma infiaza si pe mine. E sansa mea sa scap de borduriada care s-a dezlantuit iarasi asupra noastra. Vreau sa vad si eu minunatie de tara de sus, asa cum am auzit ca o vad Zeus si tanti Nutzi (sunt convins ca nu e usor sa stai aplecat asupra problemelor tarii in fiecare zi, dar… trebuie sa se sacrifice cineva si pentru noi.) As merge cu nenea in interes de serviciu si as aparea si la televizor. Promit sa mai slabesc putin si sa ma aranjez de fiecare data ca sa dau bine la camera.

Deci… decat daca se poate! Multumesc!

3 thoughts on “APEL UMANITAR

  1. Draga George, nu stiu daca are sau nu legatura apelul tau cu ceea ce spun eu dar citind, in mintea mea a rasarit din nou aceeasi intrebare…Fratilor, de ce trageti cu dintii sa aveti buletin de Bucuresti? Pana nu demult nici eu nu admiteam sa parasesc metropola dar pe zi ce trece imi multumesc pentru mutarea facuta…Nu mai inteleg nimic…toti se plang de conditii, de aerul poluat, de aglomeratie si totusi se complac in situatiile respective. Promit, ca de acum inainte, sa nu mai pun la suflet eventuale plangeri sau reclamatii din partea mandrilor bucuresteni! In ceea ce priveste infatisarea…poart-o cu mandrie, eventual undeva la tzara alaturi de familia ta, perfectionandu-va in plantarea castravetilor si a rosiilor. Este o placere…SERIOS!

    P.S. in satul unde locuiesc acum sunt multe terenuri si case de vanzare, daca in consiliul de familie se hotaraste ceva, mi-ar placea sa fim vecini.

  2. 🙂 ))hai ca m-ai avut de data asta!eram gata sa sar intr-un mijloc locomotoriu si sa-ti acord urgent prim ajutor….bun…intreceam elicopterul Lenutei)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *