Foto, Opinii, Viata

American dream

America are un nou presedinte. Unul care zambeste sau rade cu pofta daca e cazul. America a ales schimbarea, asa cum am facut si eu, si tu de cateva ori in Romania. Noi am avut ghinion. Ei? Pentru inceptut au avut parte de o ceremonie grandioasa, care a costat 170 milioane $. La noi doar comisionul ar fi valorat atat, iar publicul nu ar fi avut acces. Ca doar nu ne tragem de sireturi cu alesii… Eu unul sunt pesimist in ceea ce priveste viitorul Romaniei. Daca nici Uniunea Europeana nu a resusit sa opreasca jaful generalizat in care traim, astept acum ca Statele Unite sa ne cucereasca si sa devin astfel cetatean american. 🙂

Imaginile de mai jos fac parte din lumea civilizata. O sa-i vedeti acolo pe Puff Daddy, Samuel L. Jackson, Beyonce, Jay Z sau Dustin Hoffman traind visul american. In tot acest timp China cenzura discursul lui Barack Obama, iar TVR a decis sa nu-l transmita deloc.

Tagged

10 thoughts on “American dream

 1. intr-adevar… ei isi doresc sa schimbe viitorul, nu ca noi, sa-l distrugem! cinste lor, americanilor!
  p.s.: mi-as fi dorit ca macar pentru o zi sa fiu cetatean america! am ramas profund impresionat de manifestarile din zilele trecute!

 2. As fi vrut sa te incurajez, sa te contrazic, dar cred ca ploaia de afara ma face sa-ti dau crezare, si poate ca ai avut dreptate si ieri, trebuie sa facem ceva, sa schimbam ceva, noi cei care stam deoparte, daca ne-am uni fortele poate am fi mai multi si mai puternici ca ei, dar pentru asta avem nevoie de lideri de opinie, iar tu poti fi unul din ei, doar te asculta milioane de romani, nu? Asta e solutia, caci americanii n-au cum sa ne cucereasca, decat poate in visele noastre si nu intotdeauna visele se implinesc.

 3. “Eu nu mai am nici o emotie legata de alegerile din Romania.”
  Eu am,si voi avea emotii de fiecare data.
  Am invatat de la Adrian Ardelean,ieri, sa nu mai pariez pe Fericire.
  De acum inainte voi paria numai pe Provocare.

 4. @nevers,participa si la discutii,daca tot asculti Romania in direct,scrie si pe forumca scrii ok!

 5. nu-mi place ‘visul american’ si politica SUA!NU!
  Urmaresc cateva canale spaniole si franceze-imi place si limba mult-si am cules ani la rand impresii din documentare obiective,neutre as spune.E de neinchipuit ce s-a intamplat prin toate colturile lumii….opresiune,moarte,sfidare,intr-un cuvant.CUCERIRE!
  IMPERIALISM!
  La naiba!

 6. Multumesc,flore!
  Particip foarte rar la discutii pe forum “Romania in direct”.In timpul emisiunii sunt ori intr-un maxi taxi ori la serviciu, unde numai liniste nu e.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *