Opinii

AH1Traian1

Bai nene! Astia au innebunit!! Inteleg sa faci miliarde de emisii la TV pe teme politice sau sociale pentru ca oricat am critica o institutie sau un individ care se crede invincibil tot nu se intampla nimic. Asta-i tara! Insa… 2-3 zile de discutii si de cele mai multe ori discutii exagerate pe tema virusului AH1N1 au transformat tarisoara asta batuta oricum de soarta intr-o tara de isterici. Toata lumea are senzatia ca daca vom purta masti cateva zile vom scapa de ‘gripa porcina’. Nu nene! Hai sa ne spalam pe maini sau sa ne spalam in general si nu se va atinge nici ‘gripa traiana’ de noi. Si scapam si de mirosul neplacut din autobuz.
Terminati cu isteria asta idioata!! Terminati cu imbulzeala de orice fel generata de spagi electorale sau bucati de sfinti in lacasuri de cult. Incetati sa va mai plangeti de mila si doar intamplarea o sa va aduca fata in fata cu nenorocirea. Nu va mai uitati in gura oricui si o sa vedeti ca vor veni cariile si pe strada lor. Make love!

2 thoughts on “AH1Traian1

 1. De gripa scrofina oricum nu scapam.e brevetata,impamantenita deja la noi.
  pe traian presimt ca-l mai avem vo 5 ani cu tot cu ‘mucii’ lui lipiti…
  Ma gandeam ca eu de fapt l-as vota cu ‘placere’ pe dragu’ de diaconescu la presedintie 😆 😆 super carismatic…incaltea ne-ar contopi cu obscurantismul.si-am sti una si buna.
  Sunt sigura ca-mi impartasesti sperantele
  😀

 2. Mr.Zaff 🙂 m-ai făcut să râd cu gura până la urechi!
  AH1NH1 HAS HAS :)) 😛 Traian 1-era chiar răguşit in seara asta,la declaraţii 😀
  p.s cu spălatul e mai greu…dacă vara nu se practica,că era cald şi simţeai nevoia,acum la frig nici atât! 😀
  Good night! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *