Mizerii Opinii

a venit masina cu lapte

privesc televizorul si nu-mi vine sa cred ce vad: o multime de oameni (majoritatea din generatia lui tutankhamun) incearca sa intre in ctitoria lui basescu de la cotroceni. in principiu isi cauta Dumnezeul in biserica prezidentiala, in realitate cred ca incearca sa gaseasca un motiv pentru care sa fie mai credinciosi decat vecina de la 3 sau vaduva de la 8. nu am inteles niciodata ce ii mana pe acesti oameni in acelasi timp, in acelasi loc. la fel se intampla si cu Sfanta Parascheva de la mitropolia din iasi. in preajma datei de 14 octombrie ai senzatia ca a bagat nea nicu banane si ness. in realitate, Sfanta Parascheva e available in fiecare zi a anului. dar nu esti fancy daca nu o vezi cand trece tot parlamentul pe acolo.

revenind la multimea de azi… ce credeti ca ar putea fi inauntru incat sa merite sa mori pentru a ajunge acolo: a) 1,000,000 euro in bancnote de 20 b) Dumnezeu c) basescu treaz d) sutienul robertei anastase e) leopardul.

priviti va rog si NU va minunati: astia suntem! fiecare dintre noi reactioneaza similar in perioade diferite ale vietii. e mai greu insa sa recunoastem acest lucru. God bless you!

6 thoughts on “a venit masina cu lapte

 1. πŸ˜€ Hello! Noroc cu tine ca te uiti la tv πŸ˜› mai aflu si eu ce se intampla in Romania la Bucuresti! πŸ˜€
  Parerea mea…sutienul Robertei A πŸ˜› (fie vorba intre noi πŸ˜‰ o eclipseaza si pe buzuk Jolie :P)
  Dar de meciul de aseara? hmmm?! niciun comment?! πŸ˜€
  p.s mie mi-au placut sarbii πŸ˜› ca barbati πŸ˜€ πŸ˜‰

 2. Parerea mea,stimabile πŸ˜€ este ca; se inghesuiau sa o vada pe mama lui…nu,nu a lui Stefan cel Mare πŸ˜› :)) pe a lui,ca tare baiet bun a adus pe lume! πŸ˜› πŸ˜€

 3. Dupa parerea mea sunt doua categorii de pierde-vara: cei manipulati de altii si dusi in haita in anumite locuri si cei care nu au mici o ocupatie, le e lene sa munceasca(nu neaparat ca nu au unde) si le urla foamea-n gat.

 4. ok!inspirat post πŸ˜€
  Titlul e complet gresit..trebuia
  ….masina cu prosti!e trendu’ acum cu pelerinii,pocaiala,se merge cocosit roata monastirii pentru mantuire si multe si marunte

  Cre’ca b-Dumnezeu! :)sa-ti dezlege tinerete
  fara batranete si viata fara de moarte!!!!cu belsug,cum altfel?

 5. Cred ca astia de la Cotroceni au plecat la Iasi πŸ˜› mai ceva ca turismul electoral! Se roaga la Cuvioasa Parascheva pt iertarea pacatelor de la Cotroceni! πŸ˜€

 6. si ca sa inchei constiincios,sa recunosc similaritatea…da!
  As pleca ceva ani spre alte zari(de soare pline):) insa sa-mi pot pune pe roti si casuta-mi.Pentru asta m-as buluci….sau am inteles eu gresit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *