100-1

Dupa meciul de aseara suntem din nou cocosi in fata ungurilor. I-am batut la fotbal (pentru ca altceva nu avem in cap), dar uitam repede ca in rest sunt peste noi aproape din toate punctele de vedere. Nationalistii s-ar putea sa ma contrazica (fara argumente solide), dar e suficient sa traversezi Ungaria pentru a sesiza diferentele. Nu cred ca rezultatul de aseara e relevant (0-1). E doar un gol, scorul corect fiind 100-1.

Szeretlek Románia!!

Comments
2 Responses to “100-1”
 1. evi says:

  Bine zici!
  Tara frumoasa, condusa prost. “Land of … highwayman!”
  Ma intreb ce criterii de solidaritate aplica Ungaria, sa evite sau sa simta, mai putin, efectele crizei economice?!
  Cand ma uit peste declaratia de avere a Elenei Udrea, mai mult, o aud “implementand” unele proiecte pt turism, sau plimbandu-se prin tara si peste hotare – fara niciun scop…………..ma apuca groaza! Baze turistice si de agrement au disparut, terenuri de sport desfiintate, toate privatizate – proprietarii fiind numai ei. Potential turistic exista, dar suntem incapabili in exploatarea lui. Totul e in interes personal.
  Indiscutabil subiectul cu drumurile publice.
  Cred ca suntem reprezentati de cel mai prost Guvern de pana acum. Mai avem si europarlamentari “cu eticheta” de Bamboo si miros de branza. Daca vom fi si condusi de Nati Meir sau Radu Duda…….sigur imi voi cauta drumul…peste hotare!
  Sa fim solidari! Iar ei sa traiasca pe spinarea noastra! :((

 2. diana says:

  stai liniştit,nu te contrazice
  nimeni,nu-i nimeni Jirinov-
  schi.
  Însă mai dă’i dracului de
  huni pripăşiţi.Mă întreb cum
  erau de nu’şi găseau cuibu
  în câmpia Panoniei şi n’ave
  au influenţe germanice.
  Şi de’s aşa bengoşi ce poft
  esc la pământ dac???

Leave A Comment