Amestecate, Opinii

Nu e constitutional

Am mai scris pe tema cainilor maidanezi, dar as putea scrie zilnic despre subiectul asta. Ieri am aflat ca nu putem scapa de ei prin eutanasiere pentru ca nu e constitutional. In afara constitutiei au fost si Basescu si Nastase si uite ca nici ei nu au patit nimic. Pana la urma cred ca nu ar fi nici uman sa ii taiem pe micuti, dar ce ne facem ca sunt din ce in ce mai multi, se pot constitui intr-o minoritate si e posibil sa participe pe viitor la alegeri, iar daca si castiga s-ar putea sa fie constitutional sa ne muste de cur cand vor ei. Fara avertisment!

Ce facem insa cand ne vedem face to face cu baietii astia? Eu unul am avut mai multe experiente din care am scapat teafar, dar am acum un bebe de nici 2 ani si am fost deja de doua ori in ipostaza in care a trebuit sa demostrez ca tati e mai tare. Vara trecuta in parc un domn mi-a explicat ca locul in care se juca Alexandra e preferat de maidanezi dimineata pentru ca se incalzesc la razele soarelui. Am luat foc, mai ales ca pustiul unor prieteni are mari probleme de sanatate din cauza unui microb raspanadit prin aer tocmai de cei pe care o parte dintre noi ii apara.Unde mai pui ca in parc nu ai voie sa-ti plimbi cainele pentru ca esti amendat, dar e plin de astia cu suflet nobil.

In 20 de ani iubitorii de maidanezi nu au facut nimic. Sa vorbesti la tv sau sa cheltuiesti miliarde si sa nu se vada nimic inseamna ca ai facut fix… nimic. Doamnelor, domnilor, va implor sa-i luati acasa. Cuuuum? Sunt prea multi? Mai multi chiar decat voi? Din ce in ce mai multi? Si cum facem? Ii lasam pe strazi si ii declaram pe cale de disparitie? Nu merge asa.

Toleranta mea in ceea ce priveste subiectul tinde din ce in ce mai mult spre zero si sper sa nu vina ziua in care familia sa sufere din cauza unui suflet care nu are nici o vina. Ma voi da de 3 ori peste cap, ma voi transforma in cel mai bland comunitar si voi musca la propriu pe fiecare aparator al cainilor fara stapan pe care il intalnesc in cale. Si Doamne fereste sa ma prinda in calduri.

Tagged , ,

2 thoughts on “Nu e constitutional

  1. De acord cu tine, George! Sa ne lase,frate,cu dreptul constitutional,la caini,suflete si ei,etc… si Paula Iacob,avocata,sa apere pe astia de la Jean Monet pe astia cu 2 picioare,acum a trecut si la patrupede?! :))) Multi ani traiasca,Multi ani traiasca …cum cine sa traiasca? Patrupezii maidanezii, pupa-i-ar mamitza Paula (si toti iubitorii) in bot 😀
    Mare-i gradina Ta, Doamne! 😀

  2. Aceeasi reactie am avut-o si eu. Sa-i ia acasa! Sau sa vina seara cand “incerc” sa ajung acasa si sa ma pazeasca ei de haitele de caini (formate chiar si din peste 10 dulai). Am numarat la un moment dat 9 “catelusi draguti” ai unei maidaneze din zona unei piete si m-am gandit cu groaza cum in cateva luni zona se va inmulti cu inca 9 maidanezi care, la randul lor, se vor reproduce. Iubesc cainii, am copilarit la tara, dar crescuti in curte, nu intr-un apartament sau garsoniera si nu aruncati pe strada, pentru ca maidanezii sunt rezultatul oamenilor care au acasa caini, iar cand se reproduc ii arunca in strada. Noi inca n-am auzit de castrare, sterilizare, deparazitare. Microbii sunt purtati si de cainii cu stapan. Felicitari pentru articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *