Amestecate Rapid Sport

My Digi

De aproape o saptamana sunt fericitul posesor al unui abonament Digi TV. M-am dat peste cap de 3 ori si am reusit sa ma conectez mai iute ca vantul si ca gandul 🙂 Spun asta pentru ca in ultima perioada, din cauza concediilor si a cererii de gsptv conectarea la reteaua RDS este aproape imposibila in cateva zile.

Revenind… drepturile pentru televizarea meciurilor din Liga I m-au obligat sa recurg la aceasta solutie, manat din spate si de problemele din ce in ce mai dese din reteaua UPC, dar si de raspunsurile impertinente venite de la reprezentantele acestora in ultimii ani.

Acum ceva vreme, cand Telesport detinea drepturile TV pentru fotbalul romanesc, UPC a ramas luni intregi impasibil la solicitarile abonatilor de a introduce in grila televiziunea care putea aduce fericirea microbistilor. Raspunsurile ‘lebedelor’ de la ghiseu erau evident suficient de impertinente cat sa te faca sa-ti pierzi calmul.

Week end-ul ce tocmai a trecut a fost o avarie in zona si de sambata dupa-amiaza pana luni seara vecinii mei nu au avut semnal de la UPC. La call-center doar vocea era draguta (cu accent de Cluuuuuj), raspunsul fiind in continuare o abureala.

Asa ca: Imagine ‘sticla’, sunet ‘de cristal’… recomand Digi TV, mai ales ca sambata ‘ruleaza’ Rapid – CFR 🙂

5 thoughts on “My Digi

  1. Bine că nu te-ai lovit dându-te peste cap!Şi ca să-ţi fac în ciudă,sunt cu mulţi paşi înaintea ta!Te felicit,ce să mai spun…!

  2. Offff!!! Si vorbisem cu tipu’ de la cablu,sa te mai amane cu instalatul cablului…daca e la Rapid acasa,sper ca nu stai la Tv, cat ar fi el de imagine cristal…live e live nu se compara…parerea mea! O zi excelenta!

  3. ….motivul lumii pe dos…. Any L. Şi vocea ta mi-au amintit că pe lumea asta sunt lucruri deosebite…mi-am revenit cu bine după o dimineaţă de iad….mulţam,te rog să nu te deranjeze cele scrise…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *