Amestecate

Multumim, Gasca Zurli! Hai sa inchidem impreuna Sala Palatului!

Cred ca sunt vreo 15 ani de cand o cunosc pe Mirela Retegan. La inceput era doar iubita lui Cornel de la Stigma, dar ulterior a devenit o buna prietena. Nu am iesit niciodata la o citronada impreuna, dar am baut una de fiecare data cand drumurile noastre s-au intersectat.

Mirela e pasionata de radio si a facut meseria asta multi ani cu pasiune. Cred ca nu ar refuza nici astazi aceasta oportunitate. Dar ii sta bine in postura de “doamna prezentatoare”, la fel de bine cum ii statea in postura de Zapa de la Itsy Bitsy. Interactiunea cu cei mici genereaza magie, iar combinatia cu ceva ce e “al tau” cred ca a dus la nasterea celui mai misto proiect autohton pentru copii de la Abracadabra incoace, Gasca Zurli. Nu stiu ce a facut, cum a facut… pentru ca primii ani de Zurli nu imi sunt foarte clari, dar de cand a aparut in viata noastra Alexandra, Mirela & co sunt nelipsiti din viata noastra, indiferent ca mergem la spectacole, ii ascultam acasa sau in masina. Stiu ca a muncit mult si ca a investit timp, bani sau nervi in acest proiect. Tin minte perfect cand mi-a spus ca pe 31 mai va avea spectacol la Sala Palatului. Avea o emotie speciala in glas. Doar de Maya (fiica ei) mai vorbise asa pana atunci.

Si a venit si 31 mai. Am ajuns din timp cat sa simt din primul rand emotiile care vin din spatele scenei. Sala era plina de pitici nerabdatori sa o vada pe fetita Zurli, dar si de parinti nostalgici dupa Magician (Marian Ralea a fost invitat special). Totul parea perfect, doar ca… au trecut 10 minute peste ora 11.00, au trecut 20… – nici unul din spectacolele de pana atunci nu incepeau cu o intarziere mai mare de 5 – 10 minute. Au trecut 30 si mai bine chiar si… a inceput spectacolul. Stiam cateva detalii de la Mirela, care venise in Desteptarea cu doar cateva zile mai devreme si asteptam curios sa va ce a mai facut, doar ca… nu mergea nici un microfon. Lucrul asta a fost evident la prima pauza si la a doua si s-a concretizat atunci cand Zurli aia nebuni de pe scena au ales sa danseze pentru ca… nu aveau microfoane.

Multumim Gasca Zurli Hai sa inchidem impreuna Sala Palatului 2

Cu doar cateva minute inainte de inceperea spectacolului a avut loc un scurt-circuit care a ars cateva cabluri si un mixer care asigurau buna desfasurare a spectacolului, iar Sala Palatului nu avea nici un electrician disponibil!! Poate pentru ca era duminica…

Nu conta ca acesta era examenul care confirma ca Gasca Zurli a intrat in lumea buna a show-biz-ului, nu conta ca vreo 2000 de copii isi asteptau personajele preferate pe scena, nu conta ca parintii celor mici au platit bilet pentru spectacol. Singura veste buna de la Sala Palatului a fost ca nu avea un targ de blanuri pe culoarul care duce in sala de spectacol.  Sper sa plateasca cumva pentru asta. Si mai sper ca cineva sa construiasca o sala de spectacole in Bucuresti pentru a nu mai fi nevoie ca artistii sau spectatorii sa se postitueze la Sala Palatului.

Tagged , , ,

1 thought on “Multumim, Gasca Zurli! Hai sa inchidem impreuna Sala Palatului!

  1. Am participat la spectacol impreuna cu fetita noastra, cumparand bilete cu doua luni in urma. Ceea ce s-a intamplat ieri, a fost o lipsa totala de respect fata de munca (deloc usoara) a celor din Gasca Zurli, fata de copiii care au participat la spectacol si nu in ultimul rand, fata de parintii acestora.
    FELICITARI celor din echipa Mihaelei Retegan ! Faceti un lucru minunat pentru copii ! Mergeti inainte, aveti tot suportul nostru !
    RUSINE !!!! “profesionistilor” de la Sala Palatului. Sunt de acord, atat cu faptul ca acestia trebuie sa plateasca pentru ceea ce s-a intamplat, cat si cu faptul ca intr-adevar trebuie sa existe o sala de spectacole !
    Inca odata, felicitari Gasca Zurli !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *