Amestecate, Opinii

Loredana isi face scoala de muzica

loredana isi face scoala de muzicaAviz cantaretilor din Romania!! Citeam undeva zilele trecute ca Ruby face efortul de a lua lectii de canto. Dar fata asta nu e deja pe posturile de radio mai tinere? Ba da. Povesti similare am mai auzit pe la unul sau altul, solisti consacrati din Romania.

Loredana a fost in aceasta dimineata in Desteptarea si a dezvaluit ca unul din planurile sale pentru 2014 este sa-si deschida o scoala de muzica. “Vom avea cursuri de chitara, saxofon, trompeta si pian. Fiecare  va putea sa navigheze printre toate aceste clase”, a declarat Lori, iar de la radio a plecat sa caute un sediu pentru scoala ei.

Draga vedeta,  cred ca e o idee buna sa te apuci de cursuri de muzica  inainte sa ravnesti la o piesa la radio sau la un loc in show-urile tv de profil.

Am remarcat anul trecut in deplasarile pe la ascultatorii Europa FM din tara usurinta cu care Monica interpreta o piesa. Fara incalzire, fara repetitii, fara fonfleuri. Astazi am improvizat cu Loredana in acelasi mod. Venise la radio sa cante o piesa si a mai cantat 3 cu o usurinta incredibila. Doi oameni am mai vazut facand asta: Gabriel Cotabita si Bodo. Dar ei s-au apucat de cantat inainte sa devina cedete. 🙂

Tagged , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *