Foto, La multi ani!, Prieteni

Party de Craciun

Aseara a avut loc petrecerea de Craciun a trustului EDI Romania, adica Europa FM, Radio 21 si RRM.

Lume multa intr-o locatie superba, Caru’ cu bere.

Trebuie sa recunosc faptul ca nu ma dau in vant dupa petreceri, dar aseara cred ca am asista la una din cele mai tari petreceri ‘ever’. S-a mancat, baut, dansat, ca la orice petrecere. Aveam si motive sa sarbatorim, audientele celor doua statii radio surori fiind inca proaspete in memoria noastra. Cred ca daca nu ar fi nins aseara si as fi gasit un taxi… mi-as fi creat si alte motive de veselie, dar de acest amanunt s-au ocupat colegii mei.

Printre invitati am vazut VH2 (Gabi Cotabita si Mihai Pocorschi), Holograf (Edi Petrosel si Mugurel Vrabete), Alexandra Ungureanu, Andreea Banica, Akcent, Simplu, Proconsul, Crazy Loop ( Dan Balan a revenit in Romania special pentru petrecerea noastra), 3rei Sud Est, Mihai Sturzu de la Hi-Q si multi altii pe care daca am uitat sa-i mentionez ma vor ierta in preajma sarbatorilor.

Sigur, in cei peste 500 de invitati s-au aflat majoritatea clientilor si prietenilor celor doua radiouri, Anca Lupes si Dana Tocu facand parte din categoria “Special Guest Star”.

Pentru ca sunt foarte multe fotografii de la petrecere, am ales mai jos doar o parte dintre ele.

Activ, fara Oana Anca Lupes si Zoli Marius Gavrila si Andreea Florescu 3rei Sud Est Daniel Buzdugan Alex si Razvan Popescu Sistem Andreea Banica si Dan Popi Gabriela Morar si Claudia Pascu Anca Lupes si Alexandru Macavei Hal Rood si Anca Gheorghe Radio 21 - News Department George Zafiu si Dan Balan (Crazy Loop) Adi Luca Gabi Cotabita, Mihai Pocorschi si George Zafiu Cristi Brancu si George Zafiu Cristina Zegheru-Richard, Valentin Nicolau si Mihai Pocorschi Cristi Brancu Edi Petrosel si Gabi Cotabita George Zafiu, Simona si Dan Popi George Zafiu, Gabi Cotabita si Mugurel Vrabete Valentin Nicolau, Amalia Nastase, Cristina Zegheru-Richard, Ilie Nastase Bogdan Miu

Mihai Morar si Akcent

3 thoughts on “Party de Craciun

  1. Frumos…abia astept sa organizeze si firma la care lucrez party-ul de Craciun! Super toti(toate)… dar nu au fost toti baietii FRESH de la EFM…poate alta data,nu?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *